Kanimothrios Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Στις 2/2/2024 στις 5:51 ΜΜ, LK είπε Ακολουθούν αυτές (και δεν κάνω ψηφοφορία γιατί το αποφάσισα ήδη) : 1) https://www.thomann.de/gr/harley_benton_sc_400_sgt_classic_series.htm?glp=1&gad_source=1&gclid=Cj0KCQiAwvKtBhDrARIsAJj-kThtesOq4FZcBLmjiU_tkJgV1Xhatg9cOGUvKRBpM9ENR8YliCUrX_kaApneEALw_wcB Μια gold top δηλαδή Λάκη, έχω έναν μαθητή που είχε παραγγείλει αυτή την "Goldtop", αλλά του ήρθε κάτι διαφορετικό. Μάλιστα του ζήτησα σήμερα να μου δείξει το link της παραγγελίας στον Thomann και πρόκειται για το link που έβαλες. Αρχικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί εγώ την βλέπω 129ευρώ και εσείς εν Ελλάδι 133ευρώ. Επίσης αυτή που παρέλαβε ο μαθητής πιο πολύ σε χαλκινοtop μοιάζει,παρά σε goldtop. Aπλά να έχεις με τις Harley Benton και τέτοια σενάρια κατά νου.. Επεξεργασμένο 5 Φεβρουαρίου από Kanimothrios 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mpamps Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 32 λεπτά πριν, Kanimothrios είπε Αρχικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί εγώ την βλέπω 129ευρώ και εσείς εν Ελλάδι 133ευρώ. Κι εγώ αν επιλέξω χώρα Γερμανια 129 μου βγάζει. Ελλαδα 133. Πιθανολογω ότι είναι η διαφορά στο ΦΠΑ (19%, 24%). Πόσο off το χρώμα! Κριμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vale Rossi Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 34 λεπτά πριν, Kanimothrios είπε Λάκη, έχω έναν μαθητή που είχε παραγγείλει αυτή την "Goldtop", αλλά του ήρθε κάτι διαφορετικό. Μάλιστα του ζήτησα σήμερα να μου δείξει το link της παραγγελίας στον Thomann και πρόκειται για το link που έβαλες. Αρχικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί εγώ την βλέπω 129ευρώ και εσείς εν Ελλάδι 133ευρώ. Επίσης αυτή που παρέλαβε ο μαθητής πιο πολύ σε χαλκινοtop μοιάζει,παρά σε goldtop. Aπλά να έχεις με τις Harley Benton και τέτοια σενάρια κατά νου.. Είναι 24άρης ο χρυσός γι αυτό κοκκινίζει ... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 7 ώρες πριν, Kanimothrios είπε Λάκη, έχω έναν μαθητή που είχε παραγγείλει αυτή την "Goldtop", αλλά του ήρθε κάτι διαφορετικό. Μάλιστα του ζήτησα σήμερα να μου δείξει το link της παραγγελίας στον Thomann και πρόκειται για το link που έβαλες. Αρχικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί εγώ την βλέπω 129ευρώ και εσείς εν Ελλάδι 133ευρώ. Επίσης αυτή που παρέλαβε ο μαθητής πιο πολύ σε χαλκινοtop μοιάζει,παρά σε goldtop. Aπλά να έχεις με τις Harley Benton και τέτοια σενάρια κατά νου.. Φαίνεται και από το site ότι δεν είναι gold gold. Είδα και video. Και η yellow yellow δεν είναι κίτρινη κίτρινη. Δεν με χαλάει πάντως......σαν James Trussart είναι Την έπαιξες; Παίζει καλά; Αυτό είναι πιο σημαντικό. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Kanimothrios Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 4 ώρες πριν, LK είπε Φαίνεται και από το site ότι δεν είναι gold gold. Είδα και video. Και η yellow yellow δεν είναι κίτρινη κίτρινη. Δεν με χαλάει πάντως......σαν James Trussart είναι Την έπαιξες; Παίζει καλά; Αυτό είναι πιο σημαντικό. Η κιθάρα για τα λεφτά της είναι τρομερό vfm. Ήρθε καλοσεταρισμένη και παίζει πολύ καλά. Εμένα μου αρέσει στο μάτι και η μαύρη ταστιέρα. Δεν έχω δει να μαυρίζει και τα δάχτυλα, οπότε όλα καλά. Όσο για το χρώμα, σου πω την αλήθεια, μόνο κάτι κοστούμια του Φλωρινιώτη έχω δει σε αντίστοιχη απόχρωση 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου Άλλο θέμα έχω τώρα. Η "gold top" αυτή μου αρέσει (και τη σκέφτομαι σοβαρά). Μου άλλαξαν την ημερομηνία της Harley Benton Victory-BK Classic Series. Ενώ ήμουν στον 1 week, άλλαξαν το γενικό σε 12-15 εβδομάδες και το ειδικό (στο my orders ) από 1 week σε 10-13 εβδομάδες..... ΑΙΣΧΟΣ https://www.thomann.de/gr/harley_benton_fv430bk.htm 2 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου Στα ´πα, δε στα ´πα?? 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου Μόλις τώρα, gkourmoul1 είπε Στα ´πα, δε στα ´πα?? I blame u! 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου Αφου δεν τις έχει τί τις πουλάει; Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, LK είπε Ενώ ήμουν στον 1 week, άλλαξαν το γενικό σε 12-15 εβδομάδες και το ειδικό (στο my orders ) από 1 week σε 10-13 εβδομάδες..... ΑΙΣΧΟΣ Το σύμπαν κάτι προσπαθεί να σου πει, αλλά εσύ πεισματικά αρνείσαι να ακούσεις 2 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση