kilon Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2007 Παιδιά με χαρά μου σας πληροφωρώ οτι μόλις παρέλαβα το MOITIF ES 6 και προς το παρόν όλα δουλεύουν ρολοϊ. Οι ήχοι του , του οποίους ακουσα τώρα για πρώτη φορά απο ηχεία είναι πολύ καλοί . Κάποιοι ακουστικοί ηχοι είναι λίγο πίσω σε σχέση με τον υπολογιστη και αυτό βεβαια ειναι πολυ αναμενόμενο. Πάντως για 175 MB σίγουρα σκίζει στο θέμα ήχος . Είμαι πολύ ικανοποιημένος απο την επιλογή μου . Τα υπόλοιπα εξαρτώνται απο εμένα. Σκέφτομαι να πουλήσω το MikroKorg μιας και επειδή είναι μόνο 2 μηνών , είναι μέσα στην εγγύηση και είναι και πολύ φτηνό. Για να αλαφρήνω τις δόσεις . Και γιατί δεν βλέπω να το χρησιμοποιώ τόσο πολυ , αν και για να πώ την αλήθεια για τα λεφτά του είναι πάρα πολύ καλό. Για τα επόμενα 3 χρόνια το Μοτίφ με υπερκαλύπτει. Το μόνο που μένει είναι να του αγοράσω λίγη μνήμη. Ακόμα είμαι σε δίλημα 1GB ή 512MB??? :roll: www.myspace.com/thekilon www.soundclick.com/kilon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Lost_Highway Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2007 Δεν έχει τίποτ' άλλο το μενού; Μη φεύγεις θηρίο, θηρίο με τα σιδερένια δόντια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kilon Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2007 Είναι αργά μέχρι εκεί φτάνει η φαντασία μου :( www.myspace.com/thekilon www.soundclick.com/kilon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
12plus Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2007 Κοίτα για να φορτώσει 1gb θέλει λέει 20 λεπτά κ ίσως περισσότερο... Εγώ θα έπαιρνα τη 512 αλλά κ πάλι δν είναι κ φτηνή... :? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kilon Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2007 Κοίτα για να φορτώσει 1gb θέλει λέει 20 λεπτά κ ίσως περισσότερο... Εγώ θα έπαιρνα τη 512 αλλά κ πάλι δν είναι κ φτηνή... :? Kαι εγώ αυτό το δίλημα έχω αν και μάλλον την 512 θα πάρω. Βέβαια μπορώ να πάρω την 1GB και να χρησιμοποιώ μόνο το 512 για voice και τα άλλα 512 για μεταφορά αρχείων ( bounced wav song clips from motif for mixing in Ableton Live) μεταξυ του Μοτιφ και του υπολογιστή (όχι αντίστροφα). Ο υπολογιστής απέχει ένα όροφο απο το μοτίφ οπότε θα χρησιμοποιώ USB FLASH. www.myspace.com/thekilon www.soundclick.com/kilon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SONICSPOT Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2007 have fun... ead, Follow or Get out of the way !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2007 Moderator Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2007 Πάντως στο κουνέλι μην βάλεις πάνω από 512 κρεμμυδάκια γιατί θα σου φέρει αέρια. :roll: :roll: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
x_pap Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2007 512Mb.Από 3 λεπτά wav, και στα 16 tracks να έχεις samples κοντά στα 512Mb γεμίζεις. Δεν νομίζω να χρειαστείς παραπάνω. Ούτε κάν αυτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
haryy Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2007 Κοίτα για να φορτώσει 1gb θέλει λέει 20 λεπτά κ ίσως περισσότερο... Εγώ θα έπαιρνα τη 512 αλλά κ πάλι δν είναι κ φτηνή... :? Μήπως δίνουν δώρο και κάνα ups για live? http://www.facebook.com/timelessrecordingstudio Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
macron Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2007 512 . 'Εχουν τα Multirama . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση