gkourmoul1 Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Ήρθε η τρίτη στρατ της παρέας πριν λίγο καιρό. Μια πολύ ποιοτική κιθάρα, με αρκετά μοντέρνα specs, την οποία και παρέλαβα χθες από αλλάγή τάστων. Την αγόρασα από έναν φίλο μέσα στις γιορτές. Παρότι είχε 12-18 radius, είχε βίνταζ τάστα, τα οποία γενικά δεν με βολεύουν για bends, είχε υπέροχη αίσθηση στο χέρι (σχετικά παχύ μανίκι). Δεν έχασα την ευκαιρία και τη αγόρασα. Πολύ ευκολόπαιχτή, με κλασική αίσθηση στο χέρι, και με ποιότητα κατασκευής που θα ζήλευαν κάποιες us fender. Η γέφυρα είναι μάλλον η καλύτερη σε αίσθηση, μαζί με εκείνη της charvel, από όσες έχω. Αρχικά είχε μαυρο pickguard και SSH διάταξη, αλλα βρήκα ένα ωραια σετάκι Nick silver black rose στις αγγελίες, και το έβαλα πάνω στην κιθάρα (μαζί με το περίσσευμα που είχα σε pickguard και pots). Εν τέλει, το πήρα απόφαση και την έστειλα για αλλαγή τάστων/nut στον μάστορα. Και επειδή ειναι κιθάρα που θα μείνει μαζί μου για αρκετά χρόνια, έβαλα stainless steel ταστα, να έχει και πιο ωραία αίσθηση στο χέρι. Λίγο οφθολμόλουτρο και δυο κλιπάκια. Your browser does not support the HTML5 audio tag warns.mp3 Your browser does not support the HTML5 audio tag warnsmix.mp3 Επεξεργασμένο 26 Ιανουαρίου από gkourmoul1 23 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου Πολύ ωραία! Με Γεια! Και όμορφη και με ωραίο ήχο. 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου Σου εύχομαι και 4! Οι strat δεν είναι ποτέ αρκετές.... 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου OP Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2 λεπτά πριν, LK είπε Σου εύχομαι και 4! Οι strat δεν είναι ποτέ αρκετές.... Έχω δυο σετ μαγνητων, το ένα έτοιμο πανω σε pickguard και λυπάμαι να τα δώσω. Θα πρέπει να πάρω καμία δυο στρατ ακόμα να τα βάλω πάνω Η charvel δεν μέτρα σαν 4η, άραγε? Ίδιο headstock και ίδια διάταξη μαγνητων έχει… Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 3 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε Έχω δυο σετ μαγνητων, το ένα έτοιμο πανω σε pickguard και λυπάμαι να τα δώσω. Θα πρέπει να πάρω καμία δυο στρατ ακόμα να τα βάλω πάνω Η charvel δεν μέτρα σαν 4η, άραγε? Ίδιο headstock και ίδια διάταξη μαγνητων έχει… Μετράει. Στρατοκαστεροηδη...γενικά. Πάμε για την 5η 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου Με γειες και μακράν ο ωραιότερος (και original strat) ήχος που έχω ακούσει από εσένα με στρατ. 1 Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου OP Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου Τον δικό σου ήχο έχω ως σημείο αναφοράς. Πλακα πλάκα, αυτοί οι μαγνήτες έχουν 130% ηχο στρατ. και με όποιον τρόπο και να παιξει κανείς παραμένει φουλ stratty ο ήχος. Οι θέσεις 2 και 4 είναι μαγικες. Γενικα είναι «too strat to be true» ο ήχος τους. 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
PAL Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου Γιώργο με γειά . Καλόπαιχτη, ακούγεται τέλεια! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου Καλορίζικη, ακούγεται πολύ ωραία η... νεαρά. Και τα καθαρά και τα "βρώμικα" είναι εξαιρετικά. Βλέπω ότι οι άλλες δύο κιουρίες είναι alder, η νεαρά alder και αυτή; 1 ώρα πριν, gkourmoul1 είπε Έχω δυο σετ μαγνητων, το ένα έτοιμο πανω σε pickguard και λυπάμαι να τα δώσω. Θα πρέπει να πάρω καμία δυο στρατ ακόμα να τα βάλω πάνω Κόψε τις παρέες με τον @LK... Θα σε καταστρέψει 2 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου Μόλις τώρα, Terry RoscoeBeck5 είπε Κόψε τις παρέες με τον @LK... Θα σε καταστρέψει Παρασκευή απόγευμα. Ίσως η καλλίτερη ώρα της εβδομάδας. Έκανα καφέ, και αυτή τη στιγμή κοιτάω και εγώ strat , μου άνοιξε η όρεξη. 2 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση