Superfunk Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου Share Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 49 λεπτά πριν, Nestoras είπε Κι εγώ τον: Καλα μιλαμε για τον ΠΑΤΕΡΑ ολων εδω. https://en.wikipedia.org/wiki/Al_Jackson_Jr. Ακου εδω ΤΙ δεν παιζει ο ανθρωπος και πως αλλαζει απο κουπλε σε refrain (ισως το καλυτερο και ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟ παιξιμο ντραμς που εχω ακουσει ποτε) Επεξεργασμένο 23 Ιανουαρίου από Superfunk 3 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, Superfunk είπε ακου τα αλμπουμ με τον Frank Zappa να σου φυγει η μαγκια.... Έχω δισκογραφία Ζάππα. Βασικά ούτε Ζάππα μπορώ να ακούσω πια Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Grey Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου OP Share Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Aν πάντως μιλάμε για εξυπνάδες,δεν γίνεται να μην παραθέσω αυτό... Ανάθεμα με αν δεν κατάλαβα μόλις λίγο καιρό πριν, ότι ο Petrucci παίζει συνέχεια στον ίδιο ρυθμό όπως στην αρχή και ότι ο Portnoy φτιάχνει την ακουστική απάτη ότι ο ρυθμός της κιθάρας αλλάζει. Ακόμη κι όταν το παίξεις(απλούστατο) ενώ το ξέρεις,πάλι σε μπερδεύει. Επεξεργασμένο 23 Ιανουαρίου από Grey 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Slew Rate Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου Administrator Share Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2 ώρες πριν, Superfunk είπε δεν ειναι ντραμμερ που υπηρετει το τραγουδι δεν ξέρω αν μπορώ να συμφωνήσω με δαύτο. Όλοι οι μεγάλοι μουσικοί έχουν αυτό το χαρακτηριστικό, να παίζουν "με" το κομμάτι και όχι πάνω του ας πούμε. Είναι κάτι που ΠΟΛΛΟΙ ντράμερ αγνοούν και δεν καταλαβαίνουν ότι αυτο ακριβώς θα τους κάνει καλούς νταμερ. Να εξυπηρετήσουν το κομμάτι. Παράδειγμα του Weckle: Σίγουρα έχει "fusion" παίξιμο, έτσι είναι το στυλ του. Εμένα μου αρέσει. Ο Colaiuta είναι πιο flexible, ναι. Για αυτό και είναι απ' τους μεγαλύτερους session μουσικούς. 3 https://www.bigfootsound.com | Studio Ηχογραφήσεων | Metal, Rock, Jazz, Acoustic, Electronic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2 ώρες πριν, Slew Rate είπε Παράδειγμα του Weckle: Η συγκεκριμένη νομίζω ότι είναι η πιο "κολασμένη" εκτέλεση του κομματιού ever... all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου Share Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 8 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Η συγκεκριμένη νομίζω ότι είναι η πιο "κολασμένη" εκτέλεση του κομματιού ever... E οχι εδω θα πατησω ποδι, εχουμε δυο σελιδες πριν τον αρχηγο να το λεει ο ιδιος με τον Gadd απο πισω, που να παει αλλος τωρα? Κλειστε το να φυγουμε ειναι η φαση. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 4 λεπτά πριν, odis13 είπε E οχι εδω θα πατησω ποδι, εχουμε δυο σελιδες πριν τον αρχηγο να το λεει ο ιδιος με τον Gadd απο πισω Εκτελεσάρα και του θεού Stevie, αλλά θεωρώ την Weckl - Oliver πιο... τσαχπινογαργαλιάρα. Και σίγουρα πιο show off από πλευράς τυμπάνων. Εδώ με τους τομαρουκρούστες σε οπτικό action προσθέτει στην δράση: all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου Share Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Νομιζα οτι μιλαμε μονο για τους τρεις. Αν ειναι ετσι, αυτη ειναι η 11αδα που θα εβαζα βασικους John Bonham Stewart Copeland Clyde Stubblefield Neil Peart Vinnie Colaiuta David Garibaldi Gavin Harrison Vinny Appice Jeff Campitelli Matt Cameron Steve Gadd Ολοι αυτοι εχουν απο κατι που με εξιταρει οταν τους ακουω. Ειναι κι αλλοι βεβαια, αλλα ενταξει οι πρωτοι 11 που μου ηρθαν στο μυαλο, φτανουν. . Επεξεργασμένο 23 Ιανουαρίου από Spyros Delta 1 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Αετός Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου Share Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου Θα μας τρελάνετε. Ούτε μια αναφορά,στον Dennis Chambers. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου Share Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Αετός είπε Θα μας τρελάνετε. Ούτε μια αναφορά,στον Dennis Chambers. Αν σου πω οτι ηταν ο δωδεκατος στη λιστα μου αλλα ειπα ΟΚ στους 11 σταματαω? Επεξεργασμένο 23 Ιανουαρίου από Spyros Delta Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση