Κβαντική Διεμπλοκή Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 1 λεπτό πριν, LK είπε E μου άλλαξες το μπάτζετ ! Εσύ ξεκίνησες πρώτος. Είπα μέχρι 100. 1
Spyros Delta Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Kαι καλυτερο ηχο απο την Chapin Tele του Josh Smith που ποιος ξερει ποσα χιλιαρικα κανει (2000 μεταχειρισμενη τη βρηκα). Καλα, δικαιολογειται γιατι ειναι και tele. Kαι απο την Lp του Kirk Fletcher. . Επεξεργασμένο 22 Ιανουαρίου από Spyros Delta Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta
Superfunk Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, Spyros Delta είπε Άσε που Δεν δικαιολογειται γιατι ειναι και tele και νομοτελειακά τις τρώνε για πρωινό τις strat οι tele ηχητικά, τι είναι το χέρι ρε παιδί μου... Κορεκτεντ Επεξεργασμένο 22 Ιανουαρίου από Superfunk www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
Georger Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου Μεγαλύτερη μπαρούφα απο επαγγελματία δεν εχω ακούσει για ηλεκτρική.Εκτός κι αν ειναι μερος κάποιου marketing..ούτε ακουστική να ήταν...έλεος!!!
Σπινθηροβόλος γάιδαρος Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου OP Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, Georger είπε Μεγαλύτερη μπαρούφα απο επαγγελματία δεν εχω ακούσει για ηλεκτρική.Εκτός κι αν ειναι μερος κάποιου marketing..ούτε ακουστική να ήταν...έλεος!!! Κοίτα εδώ περίπου στο 11ο λεπτό και άλλος επαγγελματίας λέει μπαρούφες. Άσχετοι όλοι 1
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2 ώρες πριν, Georger είπε Μεγαλύτερη μπαρούφα απο επαγγελματία δεν εχω ακούσει για ηλεκτρική.Εκτός κι αν ειναι μερος κάποιου marketing..ούτε ακουστική να ήταν...έλεος!!! Που να ακούσεις και το Bonamassa δηλαδή θα βγάλεις φλύκταινες γενικά μη δίνεις σημασία δεν ξέρουν αυτοί
marathon Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Mου αρέσει που όλοι (...καλά όχι όλοι...!), ακούτε τα ξύλα, που είναι κάτω-κάτω, με πόσα (άραγε) χέρια αστάρι από πάνω, με πόσα (άραγε) χέρια μπογιά, με πόσα (άραγε) χέρια λούστρο ( poly-nitro?), με πόσα (άραγε) χέρια κρέμες για να γυαλίζει.... και ακόμα ακούτε τα ξύλα? Τι να πει το καημένο το ξυλαράκι ΥΓ. Προφανώς και μιλάμε για ηλεκτρικά όργανα, έτσι? Επεξεργασμένο 23 Ιανουαρίου από marathon Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 38 λεπτά πριν, Αρχή Διαλόγου είπε Κοίτα εδώ περίπου στο 11ο λεπτό και άλλος επαγγελματίας λέει μπαρούφες. Άσχετοι όλοι Γενικά πολύ ασχετοσύνη πέφτει... 26 λεπτά πριν, marathon είπε Mου αρέσει που όλοι (...καλά όχι όλοι...!), ακούτε τα ξύλα, που είναι κάτω-κάτω, με πόσα (άραγε) χέρια αστάρι από πάνω, με πόσα (άραγε) χέρια μπογιά, με πόσα (άραγε) χέρια λούστρο ( poly-nitro?), με πόσα (άραγε) χέρια κρέμες για να γυαλίζει.... και ακόμα ακούτε τα ξύλα? Τι να πει το καημένο το ξυλαράκι ΥΓ. Προφανώς και μιλάμε για ηλεκτρικά όργανα, έτσι? Δεν ξέρουν αυτοί, Vai Henderson και λοιποί τυχάρπαστοι. Και γενικά για ιατρικές συμβουλές δεν ξέρουν οι χειρουργοί, απλά ρωτάμε στο καφενείο και θεραπευόμαστε μόνοι μας Βρήκα κι άλλον άσχετο επιδημία έχει πέσει και ο Guthrie στο club. https://blog.charvel.com/2019/09/guthrie-govan-talks-tone-with-premier-guitar/ Μάλλον κάποια συνομωσία είναι, ίσως μας ψεκάζουν. Αυτά δεν τα δείχνει η τηλεόραση Επεξεργασμένο 23 Ιανουαρίου από Mixolydianb9b13
Άγιος Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου Πάντως παιδιά θυμάμαι από παλιά λογαριασμούς χρηστών πωρωμένους με τα ξύλα, εννοώ ότι δεν μου φαίνεστε καινούριοι χρήστες kavagio for strings
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου Moderator Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 8 λεπτά πριν, Άγιος είπε λογαριασμούς χρηστών πωρωμένους με τα ξύλα Νομίζω ότι το ξεπεράσαμε - και βάζω εμένα πρώτο. Αυτό που πλέον μας ενδιαφέρει (και νομίζω ότι ομιλώ εκ μέρους της συντριπτικής πλειονότητας των... γερόντων του forum), είναι το βάρος. Όσο λιγότερα τα κιλά, τόσο πιο καλά - του οργάνου και ουχί της μπάκας... 1 1 all this has happened before and will happen again
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση