Moderator LK Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου Από τα ακυκλοφόρητά μου, από την Chicago Blues περίοδο μου 17 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου Δεν είχα ξανακούσει κομμάτι σου, πέρα από κατι βιντεάκια εντός στούντιο, και ομολογώ ότι έπαθα πλάκα. Το κομμάτι έχει όλο το πακέτο, plus την ηχάρα στην κιθάρα.... 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου @gkourmoul1 Μου είναι εύκολο να παίξω τα blues. Κοιτάω κάθε μέρα τί θερμίδες έχω να φάω.....και μετά βγαίνει αβίαστα το όλον πράγμα. 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου Το άκουγα και αυθόρμητα μου ήρθε η αίσθηση ότι πέταξα στο "μπλέντερ" ένα κάτι blues, μαζί με το... ταμπούρο από τους Stray Cats. Το ταμπουρομπρέικ με πήγε καρφί (δεν ξέρω τι παιχνίδι μου έπαιξε το μυαλό μου ) στο Stray Cat Strut . 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Το άκουγα και αυθόρμητα μου ήρθε η αίσθηση ότι πέταξα στο "μπλέντερ" ένα κάτι blues, μαζί με το... ταμπούρο από τους Stray Cats. Το ταμπουρομπρέικ με πήγε καρφί (δεν ξέρω τι παιχνίδι μου έπαιξε το μυαλό μου ) στο Stray Cat Strut . Born and raised ροκαμπιλάς 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου Ειναι τοσο "authentic" που ενα πραγμα μονο μου χτυπησε. Παραειναι ωραιος ο ηχος στα τυμπανα. Αν ηταν λιγο πιο lo-fi, κ ανοιγες θρεντ τυπου :"Ξερει κανεις τι ειναι αυτο?", θα πεφτανε πολλα διαμαντια απαντησεις! Κοινως ειναι μαματο, κ ο ηχος στις κιθαρες παραπεμπει σε αλλες εποχες. Φοβερος 1 1 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου @ex - v27, bk27..... έτσι είναι οι στουντιάρες 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου Πραγματικά εξαιρετικό. Εκεί στο 0.59 πρέπει να σου έφυγε λίγο το μολύβι και δεν έκανες καλό edit στην μπομπίνα και μπαίνει ξανά με μερικά ms καθυστέρηση. Εύγε!!! απολαυστικότατον!!! 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 49 λεπτά πριν, cos_dr είπε Πραγματικά εξαιρετικό. Εκεί στο 0.59 πρέπει να σου έφυγε λίγο το μολύβι και δεν έκανες καλό edit στην μπομπίνα και μπαίνει ξανά με μερικά ms καθυστέρηση. Εύγε!!! απολαυστικότατον!!! Δεν ήταν καλό το ξυραφάκι.. 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου καλό είναι, αλλά εκεί στο 0.17 κάτι γίνεται με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση