NemOOO Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2007 Δεν εχω δοκιμάσει μουσικές εφαρμογές ακόμα (αφού το laptop που εχει vista είναι της μάνας μου)....απλά βλέπω ότι ένα laptop με χαρακτηριστικά: Intel Core 2 Duo 1gb ram Σερνεται στο boot και γενικά σε διαφορες εφαρμογές που αντιστοιχα με xp θα πέταγε.... Time is just a fraction of the sine....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
haryy Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2007 Σύμφωνα με αυτό αν περιμένουμε λίγο να σταθεροποιηθούν και βγουν και οι drivers (κανα 5-6μηνο δλδ) vista. Για δείτε λίγο τις αποδόσεις των optimized vista. Απ΄ότι λέει η μη διαφορά μεταξύ των 64 και 32 bit είναι η μη αναβάθμιση του cubase' date=' ώστε να αξιοποιεί το περισσότερο bandwith των 64, παρά πρόβλημα των vista. Αλλά η διαφορά μεταξύ των vista και xp είναι αρκετά μεγάλη! Α ναι είναι και ίσως το πρώτο audio benchmark που έχω δει. Ας περιμένουμε να βγουν και άλλα :wink:[/quote'] Aν μας εξηγούσε κιόλας γιατί χρησιμοποίησε 768 buffer θα ήταν πολύ καλύτερα τα πράγματα. http://www.facebook.com/timelessrecordingstudio Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2007 Για αυτό και λέω κι εγώ να περιμένουμε να βγουν κι άλλα. :wink: Βασικά ο eye θα μπορούσε να μας πει αν έχει παρατηρήσει καμιά σημαντική διαφορά, που τα έχει κανά 2μηνο. Τώρα όλοι εμείς, που τα έχουμε δει μόνο στο κουτί τους, μάλλον αμπελοφιλοσοφούμε.... "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
edessaios Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2007 Πιστεύω ότι είναι ακόμη νωρίς για να κατακρίνουμε τα vista. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
apost Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2007 E' date=' άμα είναι θέμα πίστης, να τσεκάρουμε και πόσοι πιστεύουν στην Σταχτομπούτα.[/quote'] εγω!!!!! :lol: υγ.ελπιζω να μην βγηκα εκτος θεματος???? περα απο πλακα, πιστευω οτι ειναι νωρις να κρινουμε τοσο αυστηρα τα vista (οπως λεει και ο φιλος εδεσσαιος). θα δειξει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2007 Όντως είναι πολύ νωρίς να βρίζουμε τα Vista παιδιά. Ας βγούν 2 service pack (τουλάστιχον) και μετά τα ξαναλέμε. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lambrosgg Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2007 Δεν καταλαβαινω γιατι ειναι νωρις??? Εφοσον η microsoft αποσυρει τα xp και οι νεοι υπολογιστες εχουν προεγκατεστημένα τα Vista σημαίνει ότι θεώρησε ότι είναι έτοιμα για όλα. Δηλαδή κάποιος που αποφασίζει να ασχοληθέι τώρα με την μουσική παραγωγή και πάει να αγοράσει ΤΩΡΑ καινούριο pc και έχει απαιτήσεις τι θα κάνει? Ή θα "κλέψει" xp να κάνει τη δουλειά του ή θα πάει να παρει ένα mac να την κάνει ακόμα καλύτερη και να τελειώνει η υπόθεση με τη microsoft μια και καλή! Προσωπικά μόλις έπεσε στα χέρια μου πριν δυο βδομάδες φυλλάδιο καταστήματος με υπολογιστές και είδα ότι τους δίνουν μονο με Vista πλέον φρίκαρα! Περίμενα Vista στο προσεχές εξάμηνο! Τέλος πάντων, αυτή είναι η microsoft δεν θα την μάθουμε τώρα.... Προσωπικά κατεβάζω Mac OSX Tiger και τα λεμε... Όταν βρώ χρήματα για ΤΡΕΛΟ υπερυπολογιστή που απαιτούν τα Vista και βελτιωθεί το παρουσιαστικό τους στις μουσικές εφαρμογές ίσως να γυρίσω. Αλλα για τον προσεχες χρόνο τουλάχιστον.... http://www.facebook.com/group.php?gid=258853791192 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2007 Φίλε lambrosgg όσο και να αγαπάω τα Macs...έτσι την πατήσαμε και εμείς. βγήκαν τα Intel και τίποτα από τα παλαιά μουσικά Vst's, Audio Units δεν έπαιζε. Έτσι ψάχνουμε παλαιά G5 για να κάνουμε δουλειά...και όταν ξαναγραφούν τα προγράμματα τα ξαναλέμε (ευτυχώς οι δικοί μας γράφουν γρήγορα!) Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2007 Προσωπικά μόλις έπεσε στα χέρια μου πριν δυο βδομάδες φυλλάδιο καταστήματος με υπολογιστές και είδα ότι τους δίνουν μονο με Vista πλέον φρίκαρα! Περίμενα Vista στο προσεχές εξάμηνο! Γι' αυτό έχει σημασία η σωστή ενημέρωση. Τα Vista είναι έτοιμα. Αρκετοί κατασκευαστές λογισμικού όμως ΔΕΝ είναι. Αυτό δεν είναι πρόβλημα της Microsoft. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alchemist Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2007 Για να βάλουμε κάποια πράγματα σε άλλη βάση... 1) Η πώληση και υποστήριξη των XP σαφώς και ΔΕΝ έχει σταματήσει. Κάντε μια αναζήτηση στο Skroutz για να βεβαιωθείτε για το πρώτο και μια βόλτα από το site της Microsoft ή ένα τηλέφωνο στη Microsoft Hellas για το δεύτερο. Έτσι, για να μη λέμε ότι τα XP αποσύρθηκαν. 2) Φίλε lambrosgg, είπες "κατεβάζω Mac OSX Tiger" ή μου φάνηκε; Δεν είναι λίγο ανακόλουθο με την ακόλουθη δική σου φράση; Ή θα "κλέψει" xp να κάνει τη δουλειά του ή θα πάει να παρει ένα mac να την κάνει ακόμα καλύτερη και να τελειώνει η υπόθεση με τη microsoft μια και καλή! Αφού σου αρέσει το OSX, γιατί το κλέβεις λοιπόν; 3) Συμφωνώ με όσα είπαν πολλά παιδιά, μην κρίνουμε τα Vista από τώρα. Σίγουρα δεν είναι η επανάσταση που θα ήθελε η Microsoft αλλά αυτή η απέχθεια πια... Όποιος έχει πρόβλημα και πιστεύει ότι του χαλάνε το PC, τη δουλειά και τη σχέση του με τη γκόμενα, ας μην τα βάλει και τέρμα! My two cents... 8) Yes it is!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση