Άγιος Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου Share Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Δεν έχω ανεβάσει ποτέ και μια και είμαι θαμώνας τον τελευταίο καιρό νομίζω ότι πρέπει να δώσω ένα δείγμα. Είναι χαμηλογραμμένο, δυναμώστε λίγο για να το ακούσετε Your browser does not support the HTML5 audio tag Agios - Evil Of Mine.mp3 Επεξεργασμένο 17 Ιανουαρίου από Άγιος 6 kavagio for strings Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου Share Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου Πολύ ωραίο είναι. Με λίγα τύμπανα και μια μικρή γεφυρουλα θα ήταν όπως πρέπει. Πως το ηχογράφησες? 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Άγιος Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου OP Share Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 4 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε Πολύ ωραίο είναι. Με λίγα τύμπανα και μια μικρή γεφυρουλα θα ήταν όπως πρέπει. Πως το ηχογράφησες? Με μια creative platinum σε ένα πύργο που δεν έχω πια, χωρίς DI, κιθάρα > πετάλια > καρφί στην κάρτα ήχου 1 kavagio for strings Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου Share Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου Φανταζομαι ότι τώρα είναι όλα πιο εύκολα σε σχέση με πριν 15 χρόνια. Γραφε και ανέβαζε! 2 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κβαντική Διεμπλοκή Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου Share Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου Το παίξιμο σου είναι μια χαρά αλλά ο ήχος χάλια.Οπως είπε και gk από πάνω τα πράγματα έχουν αλλάξει πολύ.Με μια κάρτα ήχου των 50-100 ευρώ και ένα δωρεάν daw μπορείς να γράψεις σε επίπεδο studio και να προσθέσεις από πάνω οτι θες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση