Superfunk Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου Share Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, John Goumis είπε τι μπορεί ένας μουσικός να παίζει λάιβ* με εναν ενισχυτή 60's φιλοσοφίας? τα κερατα του τα τραγια, για αυτο αλλωστε οι απολυτοι & πλεον standard backline ενισχυτες εχουν σχεδιαστει το 1965. Επεξεργασμένο 17 Ιανουαρίου από Superfunk 3 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Shelter Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου Share Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 14 λεπτά πριν, John Goumis είπε Τι μπορεί ένας μουσικός να παίζει λάιβ* με εναν ενισχυτή 60's φιλοσοφίας? Με τα μισά λεφτά μπορεί να πάρει ενισχυτή-ελβετικό σουγιά. *λάιβ μπορείς να παίξεις με ό,τι ενισχυτή να 'ναι αν έχεις πετάλια, εφέ κτλ απλά εννοώ ότι τα features του για τον μέσο μουσικό είναι αχρείαστα Θεωρώ ότι η Gibson απευθύνει το προιόν της σε μουσικούς που έτσι και αλλιώς έχουν εναν πιο vintage προσανατολισμό στον ήχο τους. Κάποιος που παιζει πιο μοντέρνα πράγματα μάλλον δε θα κοιτάξει προς τα εκει τόσο σε ενισχυτή όσο και σε κιθάρα. 7-12w ενισχυτής με μικρό μέγεθος και βάρος, λιτό πάνελ και plus τα εφέ, αλλά και την ευκολία του power scaling που είναι πλέον σημαντική, είναι πολύ δελεαστική λίστα για κάποιον που θέλει εναν ενισχυτή για να τον σύρει απο δω και απο εκεί. Βέβαια στο ερώτημα γιατι να μην πάρω fender deluxe rev αντι για τον falcon 20 ή blues jr και να του κανω και μερικες αλλαγές αντί για τον falcon 5, δεν έχω απάντηση. Νομίζω ότι το κύριο ερώτημα θα έπρεπε να ειναι αυτό που ειπε ο SF. Προσωπικα μάλλον μου αρέσουν, αλλά όχι γιατι γραφουν gibson. Απλά συγκεντρώνουν χαρακτηριστικά που ενδιαφέρομαι. Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου Share Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2 λεπτά πριν, Shelter είπε Θεωρώ ότι η Gibson απευθύνει το προιόν της σε μουσικούς που έτσι και αλλιώς έχουν εναν πιο vintage προσανατολισμό στον ήχο τους. α δηλ. μονο το 80% των κιθαριστων παγκοΖμια..... market fail www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
John Goumis Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου Share Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 19 λεπτά πριν, Superfunk είπε τα κερατα του τα τραγια, για αυτο αλλωστε οι απολυτοι & πλεον standard backline ενισχυτες εχουν σχεδιαστει το 1965 σύμφωνοι, και εγώ παίζω από 50's μέχρι metal με τον παλιό μου Bassman, αλλά με πετάλια.. 3 λεπτά πριν, Shelter είπε Θεωρώ ότι η Gibson απευθύνει το προιόν της σε μουσικούς που έτσι και αλλιώς έχουν εναν πιο vintage προσανατολισμό στον ήχο τους. Κάποιος που παιζει πιο μοντέρνα πράγματα μάλλον δε θα κοιτάξει προς τα εκει τόσο σε ενισχυτή όσο και σε κιθάρα. 7-12w ενισχυτής με μικρό μέγεθος και βάρος, λιτό πάνελ και plus τα εφέ, αλλά και την ευκολία του power scaling που είναι πλέον σημαντική, είναι πολύ δελεαστική λίστα για κάποιον που θέλει εναν ενισχυτή για να τον σύρει απο δω και απο εκεί. Βέβαια στο ερώτημα γιατι να μην πάρω fender deluxe rev αντι για τον falcon 20 ή blues jr και να του κανω και μερικες αλλαγές αντί για τον falcon 5, δεν έχω απάντηση. συμφωνώ αλλά ενισχυτή με powerscaling για να σέρνεις σε λάιβ μπορείς να βρεις σε πολλές άλλες λύσεις και ίσως με πιο χρήσιμα features και EQ, και πολύ πιο φθηνά. Ναι σύμφωνοι υπάρχουν και οι Vox, Fender κτλ σε backline αλλά στο τέλος της μέρας αν θέλω vintage φάση ενισχυτή ας πάω σε Vox ΑC30 που έχει γραφτεί και η μισή ροκ με αυτόν παρά με τον Falcon που ''έχασε τα χαρτιά η Gibson αλλά τώρα τα βρήκε και τον ξανάβγαλε'' 9 λεπτά πριν, Superfunk είπε α δηλ. μονο το 80% των κιθαριστων παγκοΖμια..... market fail καταρχάς δεν είναι marketfail, ίσα ίσα που έγραψα ότι η τιμή είναι σωστή καθώς και η κίνηση να βγάλουν τέτοιου τύπου ενισχυτή Η Gibson όντως κρατάει το μεγαλύτερο μέρος της αγοράς με 34% και ακολουθεί η Fender με 30% (για κιθάρες μόνο) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Shelter Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου Share Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 3 λεπτά πριν, John Goumis είπε σύμφωνοι, και εγώ παίζω από 50's μέχρι metal με τον παλιό μου Bassman, αλλά με πετάλια.. συμφωνώ αλλά ενισχυτή με powerscaling για να σέρνεις σε λάιβ μπορείς να βρεις σε πολλές άλλες λύσεις και ίσως με πιο χρήσιμα features και EQ, και πολύ πιο φθηνά. Ναι σύμφωνοι υπάρχουν και οι Vox, Fender κτλ σε backline αλλά στο τέλος της μέρας αν θέλω vintage φάση ενισχυτή ας πάω σε Vox ΑC30 που έχει γραφτεί και η μισή ροκ με αυτόν παρά με τον Falcon που ''έχασε τα χαρτιά η Gibson αλλά τώρα τα βρήκε και τον ξανάβγαλε'' Περι γούστων ουδεις λόγος... Αλλά εγω σε μικρό live, vox ac30 (δικο μου, δηλαδη να τον κουβαλήσω εγώ ) δε θα τον έπαιρνα. Και ξεκάθαρα για πρακτικους λόγους όχι περι ήχου. Και μιλάω πάντα για χρήση με πετάλια να το αποσαφηνίσω. Εξου και λέω ότι δε με ενδιαφέρουν τα εφέ στον ενισχυτή. 1 Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου Share Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 18 λεπτά πριν, John Goumis είπε σύμφωνοι, και εγώ παίζω από 50's μέχρι metal με τον παλιό μου Bassman, αλλά με πετάλια.. γιατι ξερεις κανεναν κιθαριστα την σημερον ημερα να μην παιζει με πεταλια? www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου Share Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 8 λεπτά πριν, Superfunk είπε γιατι ξερεις κανεναν κιθαριστα την σημερον ημερα να μην παιζει με πεταλια? Αυτους που παιζουνε με μοντελλερς 1 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου Λοιπόν, απ' αυτά που άκουσα από τα βίντεο: Το ενισχυτάκι δεν κομίζει γλαύκας εις Αθήνας. Ένας ενισχυτής vintage ηχητικού προσανατολισμού - το οποίο βέβαια το κάνει πολύ καλά. Προσωπικά αυτό που άκουσα μου άρεσε. Και πλέον αναμένω το thread/ poll του @LK που θα μας ρωτάει "να αγοράσω τον Falcon 5 ή όχι;" 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σπινθηροβόλος γάιδαρος Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου OP Share Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου Έχουνε βγει στο site της Gibson όπου αναφέρονται πλήρη χαρακτηριστικά Falcon 5 Falcon 20 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nekkon Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου Share Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, Superfunk είπε γιατι ξερεις κανεναν κιθαριστα την σημερον ημερα να μην παιζει με πεταλια? Julian Lage, μόνο ένα Shin-ei B1G που δεν καταλαβαίνεις τη διαφορά στα settings που το βάζει Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση