Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 1 λεπτό πριν, Spyros Delta είπε Παω στοιχημα οτι το 2ο θα κουμπωσει πιο καλα. Και η δική αίσθηση αυτή είναι. Όσο ακούγονται "μπόλικα" σόλο, συνήθως "κουτουλάνε" με άλλα πράγματα (συχνότητες) μέσα στο γκρουπ. Τι Β' μου φαίνεται ότι θα περνάει καλύτερα χωρίς "συγκρούσεις". 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου Share Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 1 λεπτό πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Και η δική αίσθηση αυτή είναι. Όσο ακούγονται "μπόλικα" σόλο, συνήθως "κουτουλάνε" με άλλα πράγματα (συχνότητες) μέσα στο γκρουπ. Τι Β' μου φαίνεται ότι θα περνάει καλύτερα χωρίς "συγκρούσεις". Ε ναι. Εχει απο μονο του low high cut filters. 2 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου Share Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου Από το μικρόφωνο του κινητού, το δεύτερο με διαφορά καλύτερο για μένα. Ωραίος ο ήχος γενικότερα. 1 Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
John Goumis Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου Share Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου Θα συμφωνήσω με τους προηγούμενους ότι ο ήχος με το bad monkey είναι πιο γεμάτος αλλά το άλλο κόβει πιο καλά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου OP Share Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου Θα κάνω κι ένα με treble booster αλλά αυτό ακούγεται καλά πάνω στο Guv’nor. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου Administrator Share Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου Tι ειν' το YJM ρε φίλος; Πες και για εμας τους αμύητους. Επίσης δεν μας είπες ποιο είναι ποιό. Υποθέτουμε. Ο πρώτος ήχος είναι classic Les Paul sound με τα ούλα του. Αν βαλεις και treble booster θα σκοτώσει ότι περνάει δίπλα του και θα "κόβει" μεσα στη μπάντα. Ο δεύτερος έχει άκρες. Μεταγενέστερος ήχος ιστορικά. ΥΓ - Η κάλτσα πσηφιακή; 2 Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 14 λεπτά πριν, Yannis Methenitis είπε Tι ειν' το YJM ρε φίλος; Πες και για εμας τους αμύητους. 1 1 More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 29 λεπτά πριν, Yannis Methenitis είπε Tι ειν' το YJM ρε φίλος; Πες και για εμας τους αμύητους. Χάσμα γενεών... Ο Σουηδός- ένας είναι ο Σουηδός και το OD του. 1 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου Share Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου Εγω θελω το μπλουζακι, την παντοφλα την χαριζω στον @Spyros Delta 3 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σπινθηροβόλος γάιδαρος Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου Share Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου Kαι τα 2 μου άρεσαν. Θα χώραγαν άνετα στο pedalboard. Αλλά πιο πολύ μου άρεσε ο Rivera. ΥΓ Φόρα κανένα πανταλόνι την επόμενη φορά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση