gkourmoul1 Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου Share Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, bathan είπε Εγώ πάντως τσίμπησα εσχάτως την Classic Vibe '70s Telecaster Custom Από τις αγγελίες? Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bathan Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου Share Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2 ώρες πριν, gkourmoul1 είπε Από τις αγγελίες? yep Οχι άλλο κάρβουνο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου Share Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2 λεπτά πριν, bathan είπε yep Από Θρακη? Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bathan Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου Share Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 11 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε Από Θρακη? Ναι απο Ξάνθη, από ένα πολύ σωστό παιδί, ωραιότατη συναλλαγή Οχι άλλο κάρβουνο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου Share Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου Μόλις τώρα, bathan είπε Ναι απο Ξάνθη, από ένα πολύ σωστό παιδί, ωραιότατη συναλλαγή Μια βδομάδα πριν την είχε πάρει από μενα, εν μεσω ανταλλαγής. Πολύ καλό και εντάξει άτομο. Και η κιθαρίτσα που του έδωσα, και τώρα έχεις στην κατοχή σου, είναι άψογη. Τέλειο μανίκι και πανάλαφρη. Περισσότερα θα μαθεις για το παρελθόν της εδώ... Μεγειές φίλε μου! 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bathan Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου Share Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 3 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε Μια βδομάδα πριν την είχε πάρει από μενα, εν μεσω ανταλλαγής. Πολύ καλό και εντάξει άτομο. Και η κιθαρίτσα που του έδωσα, και τώρα έχεις στην κατοχή σου, είναι άψογη. Τέλειο μανίκι και πανάλαφρη. Περισσότερα θα μαθεις για το παρελθόν της εδώ... Μεγειές φίλε μου! Σε ευχαριστώ. Αρα αν θέλω κάτι θα σου στείλω pm για να μην σπαμάρουμε 1 Οχι άλλο κάρβουνο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση