Moderator LK Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου Ο εικονιζόμενος είμαι εγώ Ειναι snapshot από ένα video του 2010. Κάπου εκει αγοράστηκε και η κιθάρα αυτή , από εναν φίλο μου, γύρω στα 600-700 € αν θυμάμαι καλά. Και την γκουγκλαρω σήμερα να την βρω και βλέπω ότι η fender την πουλάει ακόμα.....σχεδον 2.000,00 δολλάρια. Πάμε καλά; Αρχίζω να μετανιώνω που δεν πήρα και εγώ τότε μια. https://www.fender.com/en-AU/electric-guitars/telecaster/made-in-japan-traditional-70s-telecaster-custom/5360602306.html 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 7 λεπτά πριν, LK είπε Αρχίζω να μετανιώνω που δεν πήρα και εγώ τότε μια. Αααα... ποτέ δεν είναι αργά αγαπητέ κ. συνήγορε. Αντί για ΗΒ κσύλα του σωρού, να πάρεις μια τέτοια- που είναι και Japan, δηλαδή κατασκευαστική εγγύηση. all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 1 λεπτό πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Αααα... ποτέ δεν είναι αργά αγαπητέ κ. συνήγορε. Αντί για ΗΒ κσύλα του σωρού, να πάρεις μια τέτοια- που είναι και Japan, δηλαδή κατασκευαστική εγγύηση. Τωρα.....τότε έπρεπε να την πάρω. Δηλαδή ευτυχως εχω αυτην , που ειναι και του 1988.....θα την πουλησω αν είναι να πάρω σπίτι. 3 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου Share Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου Ποτέ δεν χώνεψα τις Japan για έναν και μοναδικό λόγο. Πρέπει να ξεβιδώνω μανίκι για ρυθμίζω το relief. Δεν θα μπορούσα ποτέ να συμβιώσω με τέτοια κιθάρα. 19 λεπτά πριν, LK είπε του 1988..... κουκλα! 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 1 λεπτό πριν, gkourmoul1 είπε Ποτέ δεν χώνεψα τις Japan για έναν και μοναδικό λόγο. Πρέπει να ξεβιδώνω μανίκι για ρυθμίζω το relief. Δεν θα μπορούσα ποτέ να συμβιώσω με τέτοια κιθάρα. κουκλα! και με custom 69 Μάγνητες και φυσικά αλλαγμένο το switch με αμερικάνικο, γιατί τα japan switch εκείνης της εποχής.... 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου Share Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 39 λεπτά πριν, LK είπε βλέπω ότι η fender την πουλάει ακόμα.....σχεδον 2.000,00 δολλάρια. αΦστραλεζικα ειναι μην τρελλαινεσαι (1 AUD=0,60 USD περιπου) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου Μόλις τώρα, Superfunk είπε αΦστραλεζικα ειναι μην τρελλαινεσαι (1 AUD=0,60 USD περιπου) A! Αν είναι έτσι....αλλάζει.... αλλά και πάλι ακριβή είναι! Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου Share Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε Ποτέ δεν χώνεψα τις Japan για έναν και μοναδικό λόγο. Πρέπει να ξεβιδώνω μανίκι για ρυθμίζω το relief. Δεν θα μπορούσα ποτέ να συμβιώσω με τέτοια κιθάρα. αυτο συμβαινει μονο στα vintage reissue μοντελα (οπως άλλωστε και στα αμερικανικα και μεξικανικα) γιατι απλα ετσι ΠΡΕΠΕΙ, εχει βγαλει η MIJ Fender πολλα μοντελα με το TR Adjustment στο headstock. η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ του @LK ειχε TR Adjustment στο headstock και στα 70s οποτε παρε μια τετοια 35 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε είναι και Japan, δηλαδή κατασκευαστική εγγύηση Ειναι αλλα θελουν ΑΜΕΣΗ αντικατασταση ηλεΧτρονικων και μαγνητωΝΕ (με εξαιρεση καποια μοντελλα που εχουν αμερικανικους μαγνητες) Επεξεργασμένο 15 Ιανουαρίου από Superfunk 1 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου Share Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου Δεν θα είχα καμία αντίρρηση για Japan με TR adj στο headstock. Ίσα ίσα … Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bathan Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου Share Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου Εγώ πάντως τσίμπησα εσχάτως την Classic Vibe '70s Telecaster Custom και όπως κάθε Classic Vibe που είχα ως τώρα, είναι πολύ καλό VFM OK δεν είναι original Fender αλλά λέει !!! https://www.fender.com/en-GR/squier-electric-guitars/telecaster/classic-vibe-70s-telecaster-custom/0374050500.html?rdl=true 2 Οχι άλλο κάρβουνο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση