Moderator LK Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 3 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε https://smart.noiz.gr/details.php?id=558422 Η τιμή είναι σούπερ (και μάλιστα και εγώ Ζαλονικη Καλαμαρία μένω), αλλα έχω ένα θέμα με τα used...(εξαιρώ βέβαια το vintage - που είναι sine qua non) . 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου Share Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Βρες το "holly grail" σου, αγόρασε το και θα δεις ότι δεν θα γυρίζεις ούτε να κοιτάξεις τα "υποκατάστατα". εχεις μπερδευτει, εσυ τα θες για να τα ΠΑΙΖΕΙΣ ο @LK για να τα ΒΛΕΠΕΙ... αλοτονααλοταλο 2 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου Μόλις τώρα, Superfunk είπε εχεις μπερδευτει, εσυ τα θες για να τα ΠΑΙΖΕΙΣ ο @LK για να τα ΒΛΕΠΕΙ... αλοτονααλοταλο Μια χαρά παίζουσι όλα. Και οι HB άριστες. 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, LK είπε Εγώ φίλοΖ , κιθάρα με 2000,00 € ΔΕΝ την παντρεύομαι! Φίλος με 2 Χ δεν περνάνε οι... ζαβλαμάδες. Ανέβα... ανέβα... 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου Share Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου Στις 14/1/2024 στις 11:02 ΜΜ, LK είπε Μόνο το what wha. Τι, πως, που; InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου Share Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 5 ώρες πριν, LK είπε Καταλαβαίνεις τώρα γιατί εσύ είσαι Happily married man. ...και εγώ από κανάρα σε κανάρα θα πετάω. Εγώ φίλοΖ , κιθάρα με 2000,00 € ΔΕΝ την παντρεύομαι! Γι' αυτό δεν σε παντρεύονται. Βλέπουν τα φτηνοόργανα και την κοπανάνε! InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, Nestoras είπε Γι' αυτό δεν σε παντρεύονται. Βλέπουν τα φτηνοόργανα και την κοπανάνε! Είδες μου χάλασαν τα προξενιά. 1 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Grey Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου Share Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Την έχω ψάξει αρκετά με solid state/modelling ενισχυτές τα τελευταία χρόνια... Τελευταίο απόκτημα είναι τούτος: https://www.thomann.de/gr/yamaha_thr10ii.htm Aλμυρούτσικος αλλά το αξίζει.Φοβερά καθαρά,ότι πιο κοντά σε λαμπάτο gain και απλός στη χρήση του...Η εμφάνιση του διχάζει πάντως αλλά δεν βρίσκεις εύκολα τέτοιο μηχάνημα που το βάζεις στην τσέπη και φεύγεις. Οι δυο μου δεκάρες. Επεξεργασμένο 16 Ιανουαρίου από Grey 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου @Grey Τα καθαρά μου (για live παίξιμο στο studio) τα χω λύσει με τον princeton chorus..... Πιο πολύ με ενδιαφέρει ο χαρακτήρας στο βρώμικα Και επειδή fender και marshall υπάρχουν, νομίζω πρέπει να προστεθούν vox και orange , ώς ΄διαφορετικές σχολές". Θα έπαιρνα και mesa αλλά δεν βγάζουν μικρούς. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kosthrash Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου Share Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Grey είπε Την έχω ψάξει αρκετά με solid state/modelling ενισχυτές τα τελευταία χρόνια... Τελευταίο απόκτημα είναι τούτος: https://www.thomann.de/gr/yamaha_thr10ii.htm Aλμυρούτσικος αλλά το αξίζει.Φοβερά καθαρά,ότι πιο κοντά σε λαμπάτο gain και απλός στη χρήση του...Η εμφάνιση του διχάζει πάντως αλλά δεν βρίσκεις εύκολα τέτοιο μηχάνημα που το βάζεις στην τσέπη και φεύγεις. Οι δυο μου δεκάρες. Καλός είναι για το μέγεθός του, όμως σε αυτά τα λεφτά θα προτιμούσα έναν high gain λαμπατο για... σπίτι (7,9 κιλά βάρος btw... ) https://marshall.com/amps/products/amps/dsl/dsl1c Edit: Μακάρι να έβγαζε και η Mesa έναν αντίστοιχο combo... Επεξεργασμένο 16 Ιανουαρίου από kosthrash Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση