Moderator LK Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου Αυτό που λέει ο τίτλος. Έχω παίξει με παλαιότερο modelling Amp της vox και μου άρεσε. Αυτόν τον έχει κάποιος να μας πει τι και πώς, διότι θα ήθελα να είναι ο επόμενος ενισχυτής που θα πάρω; Thank! https://www.thomann.de/gr/vox_vx15gt.htm?glp=1&gad_source=1&gclid=CjwKCAiAqY6tBhAtEiwAHeRopfbeqCc8L3dGOwfhsODgtRBXJVMeJ2cGw9cxuIkPPYpwVxa7h930wBoCE54QAvD_BwE Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου Τι ήχους θέλεις να βγάλεις απο δαύτον? Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nekkon Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου @LK Λάκη από ενισχυτές σου αρέσει η λάμπα ή μπα; Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, Nekkon είπε @LK Λάκη από ενισχυτές σου αρέσει η λάμπα ή μπα; Έχω λάμπα, αλλά μπα, υπό την έννοια βαριέμαι να στήνω πετάλια. Θέλω plug and play πράγματα με build in effects. 1 ώρα πριν, gkourmoul1 είπε Τι ήχους θέλεις να βγάλεις απο δαύτον? Ότι βγάνει και από τους άλλους modelling , αλλά με πιο vox χαρακτήρα. Ας πούμε στον mustang ακούγομαι fender....και στον MG ....Marshall. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου Μια χαρά θα είναι για αυτο που το θέλεις. Αξιόλογες εναλλακτικές προσφέρει και η blackstar. Τσέκαρε τι βγάζει. Μια άλλη λύση θα ήταν να πάρεις ένα floor modeler και να το συνδέσεις σε κάποιο active monitor/PA. Έχεις το πλεονέκτημα πολλών περισσότερων ήχων και εφέ, καθώς και εναλλαγή των με footswitch. Θα έχεις έτοιμα presets, όποτε θα είσαι plug and play και πάλι. 4 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κβαντική Διεμπλοκή Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου Πολύ πλαστικουρα και πολύ ψεύτικος φαίνεται. Γιατί δεν δίνεις λίγα χρήματα παραπάνω να πάρεις έναν boss katana που είναι και μικρός και τα κάνει ολα; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 7 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε Μια χαρά θα είναι για αυτο που το θέλεις. Αξιόλογες εναλλακτικές προσφέρει και η blackstar. Τσέκαρε τι βγάζει. Μια άλλη λύση θα ήταν να πάρεις ένα floor modeler και να το συνδέσεις σε κάποιο active monitor/PA. Έχεις το πλεονέκτημα πολλών περισσότερων ήχων και εφέ, καθώς και εναλλαγή των με footswitch. Θα έχεις έτοιμα presets, όποτε θα είσαι plug and play και πάλι. Τον είδα τον blackstar. Αλλά προηγείται ο vox ,για ιστορικούς λόγους. Στο πάτωμα δεν μπαίνει τίποτα, για λόγους καθαριότητας Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 4 λεπτά πριν, LK είπε Τον είδα τον blackstar. Αλλά προηγείται ο vox ,για ιστορικούς λόγους. Στο πάτωμα δεν μπαίνει τίποτα, για λόγους καθαριότητας Στο γραφείο το έχω, και κάνω τα πάντα με το χέρι… Αρα έχεις ήδη αποφασίσει για τον vox. Θα σου αρέσει και ο ήχος. Εδώ σου άρεσε του mg15 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου Μόλις τώρα, gkourmoul1 είπε Στο γραφείο το έχω, και κάνω τα πάντα με το χέρι… Τώρα μιλάς σωστά. Έχω 8 πετάλια και 2 πεταλιερες και δεν τις πάτησε πόδι. Μόνο το what wha. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
John Goumis Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 3 ώρες πριν, LK είπε Θέλω plug and play πράγματα με build in effects Πιο plug n play από ενισχυτή με πετάλια δεν υπάρχει. Μια φορά τα στήνεις τα πετάλια. Άσε που αν δεν θες να πατάς κουμπάκια στον modelling amp για να αλλάζεις ήχο, λογικά θα έχει κάποιο foot switch οπότε πάλι κάτι θα πατάς (που θα πρέπει να προγραμματίσεις πρώτα) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση