Zorader Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου Ανοίγω καινούργιο thread γιατί από αυτά που έψαξα κανένα δεν με κάλυψε, είτε γιατί οι μάστορες που εξυπηρετούσαν πριν μερικά χρόνια, πλέον έχουν φύγει εξωτερικό, είτε διότι δεν βρήκα κάποιον απο τους εναπομείναντες που να μου γέμισε το μάτι. Γνωρίζει κάποιος κάποιον που να έχει εμπειρία ή να ασχολείται με πετάλια και μόντες? Θέλω να μετατρέψω ένα ts808 σε true bypass. Όποιον ηλεκτρονικό ρωτάω, μου απαντάει λες και του μιλάω κινέζικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator kpeyos Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου Σε ποια περιοχή μένεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Zorader Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου OP Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου Χαριλάου. Αλλά δεν μου είναι θέμα σε όποια περιοχή κι αν βρεθεί κάποιος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator kpeyos Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου Στην Αθήνα οι Analog Touch θα μπορούν να στο κάνουν λογικά. Aλλά στη θέση σου για πιο άμεσα θα κοίταζα τις αγγελίες για παιδιά από Θεσσαλονίκη που φτιάχνουν πεταλάκια κλώνους. Σϊγουρα γι αυτούς δε θα είναι τίποτα να στο μοντάρουν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Zorader Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου OP Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 19 ώρες πριν, Zorader είπε 16 ώρες πριν, kpeyos είπε Στην Αθήνα οι Analog Touch θα μπορούν να στο κάνουν λογικά. Aλλά στη θέση σου για πιο άμεσα θα κοίταζα τις αγγελίες για παιδιά από Θεσσαλονίκη που φτιάχνουν πεταλάκια κλώνους. Σϊγουρα γι αυτούς δε θα είναι τίποτα να στο μοντάρουν. Θα προτιμούσα να βρω κάποιον επαγγελματία και όχι κάποιον χομπίστα. Αν είναι έτσι βλέπω στο ίντερνετ πως γίνεται και κάθομαι και το κάνω μόνος μου. Θέλω να γίνει σωστή δουλειά από επαγγελματία που να ασχολείται με τέτοια πράγματα και φυσικά να το έχει ξανακάνει. Μέχρι στιγμής όποιον ηλεκτρονικό ρώτησα, δεν είχαν ιδέα για τι πράγματα τους μιλάω. Μάλιστα έναν που υποτίθεται ότι ασχολείται με ηχητικό εξοπλισμό, δεν ήξερε καν το πετάλι. Δεν ήξερε τι είναι το ts808!!!! Κι εγώ θα το πάω εκεί; Αν έχει κάποιος κάποιον στο νου του από Θεσσαλονίκη ας μου απαντήσει παρακαλώ γιατί ει άι πολύ λυπηρό να μην υπάρχει κάποιος (γνώστης) να εξυπηρετεί Επεξεργασμένο 14 Ιανουαρίου από Zorader Μπερδεύτηκα και απάντησα σε άλλο σχόλιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator kpeyos Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου Εντάξει, πάντως είναι κάτι απλό για κάποιον που ξέρει βασικά ηλεκτρονικά και μπορεί να πιάσει ένα κολλητήρι. Αποκλείεται να φτιάχνει ο άλλος κλώνους απ' την αρχή και να σου χαλάσει το πετάλι αλλάζοντας έναν διακόπτη. Αλλά εσύ ξέρεις καλύτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση