Επισκέπτης Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου Eρχονται τα αγορια στο Release στις 18 Ιουλιου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 6 λεπτά πριν, 13-13 είπε τα αγορια Τα ΒΡΕΦΗ θες να πεις (καλα ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι θα ειμαι εκει αν ειμαι Ελλαδα) 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 4 λεπτά πριν, Superfunk είπε (καλα ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι θα ειμαι εκει αν ειμαι Ελλαδα) Εκει θα εισαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 55 λεπτά πριν, Superfunk είπε καλα ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι θα ειμαι εκει αν ειμαι Ελλαδα Και Πέμπτη (βολεύει) και δίπλα απ' το σπίτι. Φάνκιε μαζί θα πάμε και νομίζω ότι στην ομήγυρη θα προστεθούν και άλλοι γέροντες που έχω υπ' όψιν. 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 21 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Και Πέμπτη (βολεύει) και δίπλα απ' το σπίτι. Φάνκιε μαζί θα πάμε και νομίζω ότι στην ομήγυρη θα προστεθούν και άλλοι γέροντες που έχω υπ' όψιν. Count me in. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nekkon Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου But nobody knoooooows What's gonna happen tomorrooooow... Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 4 λεπτά πριν, Nestoras είπε Count me in. Εννοείται ότι ήσουν στα υπ' όψιν Ελπίζω ακόμα σε yameth, Μέταλ κλπ... 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου Και το αγαπημένο μου, αν και δεν είναι και το πιο γνωστό. 2 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου Πάρτε μου και εμένα ένα εισιτήριο ρε πλουσιοπαιδα με τις φανταχτερες κιθάρες να με πάρετε μαζί. Τι φιλαράκια είστε? Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Eliot1988 Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου https://metalstories.gr/oi-duran-duran-sto-release-athens-festival-2024/ Το δελτιο τυπου σχετικα με τους Duran Duran στο Release Athens 2024! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση