kramer8 Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2007 να ρωτησω,η αναβαθμιση απο new member σε member κ.τ.λ,πως γινεται?πρεπει να συμπληρωσεις καποιον αριθμο δημοσιευσεων η κατι τετοιο? hell aint a bad place to be... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Lost_Highway Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2007 πρεπει να συμπληρωσεις καποιον αριθμο δημοσιευσεων η κατι τετοιο? Όχι. Απλά μία φορά το μήνα, 20 μέλη του Noiz μαζεύονται και σε περνάνε από 10 κινέζικα βασανιστήρια. Μετά, η επιτροπή συνεδριάζει και μπορεί να σου δώσει προαγωγή. Μη φεύγεις θηρίο, θηρίο με τα σιδερένια δόντια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kramer8 Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2007 οκ ευχαριστω... hell aint a bad place to be... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiotis Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2007 ρε σεις εμένα μου έκαναν και κάτι ερωτήσεις γεωγραφίας για να περάσω.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2007 αν στα μέλη αυτά βρίσκετε και ο kwstas79 άσε τι έχεις να τραβήξεις ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
animae Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2007 Για αυτο εκανε και αναφορα στο hardcore anal σε ενα θρεντ στο "περι ανεμων..." Κill the wise one! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
x_pap Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2007 Λογικά μόνο με τον αριθμό τον δημοσιεύσεων.. εκτός και αν άλλαξε ο νόμος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Thkioups Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2007 Λογικά μόνο με τον αριθμό τον δημοσιεύσεων.. εκτός και αν άλλαξε ο νόμος. Λες? Σε ποιό ΦΕΚ δημοσιεύτηκε? P>Ζωή είναι, δε βαριέσαι θα περάσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiotis Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2007 λοιπόν εδώ θα βρεις αυτό που θες.... http://www.noiz.gr/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=7700 Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mimis Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2007 ρε σεις εμένα μου έκαναν και κάτι ερωτήσεις γεωγραφίας για να περάσω.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Όχι ρε panagiotis εμένα με εξετάσανε στην ιστορία πριν γίνω καν new member το forum :D :D :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση