n4Sha Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου OP Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 13 ώρες πριν, bouzoukleri είπε Θέλω και με την V να τον δω να σρεντάρει. @bouzoukleri Ε τοσα βιντεο εχει το διαδικτυο . Ολα εγω πχια ! *sÞea®head™³ '00 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
n4Sha Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου OP Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου @bathan Εγω ημουν πολυ συγκεκριμενος και λακωνικος . Με τη jackson δε μου αρεσει το tone για Blues. Θελω αυτο σκασιμο / ζεστασιά που εχει ο μονός :D . Εμενα ειναι HIgh output με τερματισμενα μεσσαια για μεταλ σολα. Η θα παρω κιθαρα ή θα βαλω single coil στη neck θεση . *sÞea®head™³ '00 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bouzoukleri Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου Δεν νομίζω πως θα γίνει δουλειά με αλλαγή σε μονοπήνιο. Αλλά ....... Παρατηρώ πως η Jackson είναι με 24 τάστα. Βάσει γεωμετρίας ίσως αν γίνει διαχωρισμός του neck με διακόπτη και προκύψουν δυο μονοί . Ίσως να βρεις μια αποδεκτή λύση . Αν και νομίζω ............................άντε βρε καλόπαιχτη η νέα Stratocaster 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου Στις 10/1/2024 στις 1:07 ΠΜ, n4Sha είπε Η θα παρω κιθαρα ή θα βαλω single coil στη neck θεση . Θα παρεις κιθαρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
n4Sha Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου OP Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου Θα παρω ρε γαμώτ ! *sÞea®head™³ '00 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
n4Sha Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου OP Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου Καλησπερα ! Ας κανω και ενα update να πω τι εχω κανει μεχρι τωρα ! ΤΙΠΟΤΑ απολύτως χα-χα-χα. ΕΙδα καποιες κιθαρες που μου αρεσαν , οπως Αυτη η Sire η οποια ειναι discontinued δυστυχως !!! Επισης βλεπω και Squier Affinity ή 40 Anniversary. Εχω ξεκινησει και παιζω με το Neck Μαγνητη να δω πως ακουγεται ! Κατι κανει και ο Humbucker αλλα αυτο που δεν μου αρεσει ειναι οι δυναμικες. Ο Bridge Που χρησιμοποιω μια ζωη εχει μεγαλυτερο ευρος δυναμικων και ειναι πιο ευκολος στο παιξιμο. ΑΥτο συμβαινει επειδη εχει πιο πολυ output νομιζω. Αυτα ! Άι, κατι θα παρω. φτανει η ωρα :D 1 *sÞea®head™³ '00 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση