Superfunk Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου Share Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 9 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε Μπορεί να πάρει και το walrus mako που τα έχει όλα και να ξεμπερδέψει. Έχει εξαιρετικό τρέμολο εκτός των άλλων. Και σούπερ lo-fi ρυθμίσεις. δεν ειναι ομως analog , υπεθεσα οτι ηθελε αναλογικο. 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου Share Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου Σωστά το λες. Παρολαυτα, είναι εξαιρετικο παρόλο που είναι ψηφιακό. Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Shelter Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου Share Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου Θα τα ακούσω και τα δυο. Thanks Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου Share Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 1 λεπτό πριν, Shelter είπε Θα τα ακούσω και τα δυο. Thanks το mako m1 το έχω εάν χρειαστείς κάποια έξτρα πληροφορία 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nekkon Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου Share Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου Έχει λογική ένα multipedal πχ από JAM αυτό; https://www.thomann.de/gr/jam_pedals_pink_flow.htm Γλιτώνεις χώρο και καλώδια ξερωγω 1 Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου Share Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 6 λεπτά πριν, Nekkon είπε Έχει λογική ένα multipedal πχ από JAM αυτό; https://www.thomann.de/gr/jam_pedals_pink_flow.htm Γλιτώνεις χώρο και καλώδια ξερωγω Multiπεταλαρα. Εάν είχε και ενσωματωμένο το rattler θα ήταν τέλειο. Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
noe13 Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου Share Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 4 ώρες πριν, Shelter είπε Μιας και ένα ποτέ δεν ειναι αρκετο, Ζαχαρώνω αυτό. Έχει πολύ ωραίο tremolo και function για ring modulator. Στα - το μεγάλο footprint (τυπικο EHX) και οτι ειναι συνήθως λιγο αγιοβασιλιάτικα απο κατασκευή. Εναλλακτικά αυτό και καθαριζουμε μια και καλή με το θέμα modulation Γι αυτή τη δουλειά έχω το strymon mobius... Χωρίς να έχω τεράστιες απαιτήσεις από mudulation μου έχουν φανεί πολυ πειστικοι οι ήχοι... Θα το πρότεινα ειδικά αν το βρεις μτχ 1 Slow must go on....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nicholas_Chili Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου Share Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου Τώρα μπορεί να πείτε ότι flexάρω αλλά είμαι στον πεταλοπαράδεισο εδώ και 9 μήνες, δεν θα αντικαθιστούσα καποιο από τα πεταλια μου. Αν είναι βέβαια να μιλήσουμε με υπερβολές και όνειρα, δεν θα με χαλούσε ένα Fulltone TTE!!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
John Goumis Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου Share Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου Επανέρχομαι μιας και "έκλεισα". Boss και πάλι Boss. Έχω και άλλο pedalboard καθώς και ένα δύο-μπουτικοπεταλα αλλά η σταθερή εδώ και χρόνια πορεία της Boss στην αγορά ενώ άλλες εταιρείες είτε μπουτίκ είτε όχι έχουν σταματήσει να βγάζουν πετάλια, κάτι σημαίνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου Share Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 6 ώρες πριν, Shelter είπε Έχει πολύ ωραίο tremolo και function για ring modulator. Ακου περίπου πως είναι το mako. Στεγνός ήχος από το ampero και μετά ένα από τα τρέμολό του μαζί με διάφορα space και lo-fi εφέ. trem.mp3 1 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση