Άγιος Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου Share Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου Όταν βάζω τον δείκτη του ποντικιού πάνω από το nickname μου χωρίς να κάνω κλικ ανοίγει μια μικρή περίληψη του προφίλ μου. Εκεί κάτω κάτω αναφέρει ''3 πόντοι ποινής'', δεν ξέρω αν μπορούν να το δουν άλλοι. Θέλω να ρωτήσω πως τους απέκτησα και στους πόσους πόντους καίγομαι? Με είχαν κάνει μπαν πριν μερικούς μήνες για off topic... Γενικά πως λειτουργεί το πράγμα kavagio for strings Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 9 λεπτά πριν, Άγιος είπε Όταν βάζω τον δείκτη του ποντικιού πάνω από το nickname μου χωρίς να κάνω κλικ ανοίγει μια μικρή περίληψη του προφίλ μου. Εκεί κάτω κάτω αναφέρει ''3 πόντοι ποινής'', δεν ξέρω αν μπορούν να το δουν άλλοι. Θέλω να ρωτήσω πως τους απέκτησα και στους πόσους πόντους καίγομαι? Με είχαν κάνει μπαν πριν μερικούς μήνες για off topic... Γενικά πως λειτουργεί το πράγμα Κάνε έφεση! Αν και μοδεράτορας, δεν έχω ιδέα. Ελπίζω να βοήθησα. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Άγιος Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου OP Share Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 3 λεπτά πριν, LK είπε Κάνε έφεση! Αν και μοδεράτορας, δεν έχω ιδέα. Ελπίζω να βοήθησα. Πιο πολύ ρώτησα τους χρήστες μήπως ξέρει κανείς, διαφορετικά δεν νομίζω να πάρω απάντηση, αυτήν την εντύπωση έχω kavagio for strings Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2 λεπτά πριν, Άγιος είπε Πιο πολύ ρώτησα τους χρήστες μήπως ξέρει κανείς, διαφορετικά δεν νομίζω να πάρω απάντηση, αυτήν την εντύπωση έχω Νομίζω, αν δεν κάνω λάθος, στους 30 πόντους καίγεσαι. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου Για να πω την αλήθεια, κοίταζα πρόχειρα τα... κατάστιχα και δεν σε είδα μέσα. Χμμμ... 16 λεπτά πριν, LK είπε Αν και μοδεράτορας, δεν έχω ιδέα. Το αυτό. all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου Μόλις τώρα, Terry RoscoeBeck5 είπε Για να πω την αλήθεια, κοίταζα πρόχειρα τα... κατάστιχα και δεν σε είδα μέσα. Χμμμ... Το αυτό. Πρέπει να καθίσουμε να διαβάσουμε τις εγκυκλίους μου φαίνεται......γέροντα. Και εγώ δεν βλέπω και χωρίς γυαλιά πρεσβυωπίας 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Slew Rate Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου Administrator Share Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 28 λεπτά πριν, Άγιος είπε Όταν βάζω τον δείκτη του ποντικιού πάνω από το nickname μου χωρίς να κάνω κλικ ανοίγει μια μικρή περίληψη του προφίλ μου. Εκεί κάτω κάτω αναφέρει ''3 πόντοι ποινής'', δεν ξέρω αν μπορούν να το δουν άλλοι. Θέλω να ρωτήσω πως τους απέκτησα και στους πόσους πόντους καίγομαι? Με είχαν κάνει μπαν πριν μερικούς μήνες για off topic... Γενικά πως λειτουργεί το πράγμα Είχες 3 πόντους ποινή από τον Αύγουστο. Αναιρέθηκαν. Μέχρι τους 30 πόντους δεν γίνεται κάτι, είναι απλά προειδοποίηση. Στους 30 πόντους μπαίνει σε κατάσταση moderation το προφίλ. δηλαδή ότι ποστάρεις περνάει από έλεγχο. Προφανώς για περιπτώσεις που απαιτείται. Στους 50 πόντους γίνεται ban. 1 4 https://www.bigfootsound.com | Studio Ηχογραφήσεων | Metal, Rock, Jazz, Acoustic, Electronic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 7 λεπτά πριν, LK είπε Πρέπει να καθίσουμε να διαβάσουμε τις εγκυκλίους μου φαίνεται......γέροντα. Και εγώ δεν βλέπω και χωρίς γυαλιά πρεσβυωπίας Έψαχνα πρόσφατες αναφορές κ. συνήγορε. Αλλά δεν επεκτάθηκα πέραν του τελευταίου διμήνου 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου Share Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 8 λεπτά πριν, Slew Rate είπε Μετά από κάποιο διάστημα έχουμε μηδενισμό στο κοντέρ? Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Slew Rate Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου Administrator Share Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 1 λεπτό πριν, gkourmoul1 είπε Μετά από κάποιο διάστημα έχουμε μηδενισμό στο κοντέρ? Ανάλογα, είναι στη κρίση του moderator αν θα αφαιρέσει πχ 3 πόντους ποινή που θα λήξουν σε 2 ημέρες ή σε 10 ημέρες ή δεν θα λήξουν ποτέ. Εξαρτάται από τη περίπτωση. 1 https://www.bigfootsound.com | Studio Ηχογραφήσεων | Metal, Rock, Jazz, Acoustic, Electronic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση