ex-Πάνος Χελιδόνης Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου Share Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, Jet72 είπε Για πες!!! Οχι βρε, απλώς μικρός σαν ήμανε είχα μια πολύ κακή εικόνα για ταις groupies, αλλά ερχόμενος σε επαφή μαζί τους αντιλήφθηκα οτι είναι αξιαγάπητες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru makam Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου Guru Share Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου Καλή Χρονιά σε όλους!! Μια από τις πρώτες φωτό με κιθάρα, με μια κλασσική της συμφοράς. Πρέπει να είμαι 15-16 χρόνων.. 12 Makis Ablianitis facebook.com/makisablianitisofficial Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nekkon Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου Share Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου Γιατί όλοι στις παλιές μας φωτογραφίες έχουμε βγει σαν ανάποδο κάτι; 1 Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jet72 Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου Share Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 15 λεπτά πριν, Nekkon είπε Γιατί όλοι στις παλιές μας φωτογραφίες έχουμε βγει σαν ανάποδο κάτι; Γιατί μεγαλώνοντας ομορφάδουμε ντε ! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, Jet72 είπε Γιατί μεγαλώνοντας ομορφάδουμε ντε ! Ισχύει....σημερινή, πριν από 30 λεπτά την έβγαλα! 8 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου Share Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 3 λεπτά πριν, LK είπε Ισχύει....σημερινή, πριν από 30 λεπτά την έβγαλα! Εμ! Το λέω πως λείπει από το reaction button το 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου Share Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 11 λεπτά πριν, LK είπε Ισχύει....σημερινή, πριν από 30 λεπτά την έβγαλα! Εμ... οταν εχεις τηλεθερμανση... κυκλοφορεις οπως θες στο σπιτι! 1 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 5 λεπτά πριν, vrasidas27 είπε Εμ... οταν εχεις τηλεθερμανση... κυκλοφορεις οπως θες στο σπιτι! Σήμερα έπαιζα metal...έπρεπε να ντυθώ ανάλογα 3 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panicx Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου Share Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Στις 31/12/2023 στις 8:57 ΜΜ, Slew Rate είπε Πρέπει να έχω και πιο παλιά, αλλά τώρα βρήκα αυτά πρέπει να ήταν 1997, death metal μπάντα (Infected). Κάνα χρόνο μετά με την ίδια μπάντα, λίγο πριν το διαλύσουμε. πςςς,με πήγες κ μενα πίσω 96-97 στα χρόνια του Λυκείου όπου είχα μια μαυρη ironbird nj σαν την δική σου Ενάμιση χρόνο πιο πριν ειχε ερθει απο την αδερφή μου την μεγάλη μια κασέτα στο σπίτι απο μια αγνωστη σε εμας μπάντα τους rotting christ -non serviam αντεγραμένη φυσικά κ επαιζε ολη μέρα στο φορητό.Εκείνα τα ριφ ηταν κ ο λόγος να ασχοληθω με το οργανο. είναι κ η μοναδική κιθάρα που μετάνιωσα οταν την πούλησα αργότερα...κ την έδωσα κ κομμάτι ψωμί Επεξεργασμένο 3 Ιανουαρίου από dimmits 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Slew Rate Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου Administrator Share Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 1 λεπτό πριν, dimmits είπε πςςς,με πήγες κ μενα πίσω 96-97 στα χρόνια του Λυκείου όπου είχα μια μαυρη ironbird nj σαν την δική σου Ενάμιση χρόνο πιο πριν ειχε ερθει απο την αδερφή μου την μεγάλη μια κασέτα στο σπίτι απο μια αγνωστη σε εμας μπάντα τους rotting christ -non serviam αντεγραμένη φυσικά κ επαιζε ολη μέρα στο φορητό. είναι κ η μοναδική κιθάρα που μετάνιωσα οταν την πούλησα αργότερα...κ την έδωσα κ κομμάτι ψωμί Εγώ είμαι ο ντράμερ, χαχα. Εννοείται είχα το άσπρο σετ που είχε και ο Urlich τότε. 1 https://www.bigfootsound.com | Studio Ηχογραφήσεων | Metal, Rock, Jazz, Acoustic, Electronic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση