Moderator LK Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2023 Ταχτοποιούσα το αρχείο μου, και χαμογέλασα. Δεν είναι φωτογραφίες, αλλά VHS rip snapshot , από ένα live που είχα κάνει το 1990 σε μια Ντίσκο. 15 ετών τότε. Το πρώτο μου live ήταν έναν χρόνο πρίν, το 1989....14 ετών τότε, κάπου υπάρχει και από εκεί υλικό....αλλά δεν το βρήκα ....ακόμα. Με την πρώτη μου ηλεκτρική , YAMAHA SE 112 την οποία πούλησα και το μετάνιωσα . Το μετάνιωσα όχι γιατί ήταν καμία κιθάρα, αλλά γιατί ήταν η πρώτη μου, που αγόρασα με οικονομίες αιματηρές....και είναι κομμάτι της διαδρομής μου. Ανοίγω αυτό το νήμα, και αν έχετε παρόμοιο υλικό/ αναμνήσεις.....please share. 18 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nekkon Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, LK είπε το 1989 Σέβομαι, τότε γεννιόμουν. Αποφοίτηση Λυκείου. Καρφάκια σαν γνήσιο παιδί 90s, yamaha eg112 hss γιατί what else, ασπρόμαυρη γιατί ΠΑΟΚ αφού, ντύσιμο φλώρικο με καρφιά στα χέρια γιατί κατά βάθος ήμουν Guns n roses 14 Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2023 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, Nekkon είπε Σέβομαι, τότε γεννιόμουν. Σε ευχαριστώ που, εμμέσως πλην σαφώς , με είπες Κω#$$$γερο. Ωραία η yamaha και φορεμένη σουτιέν! 1 2 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nekkon Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2023 15 λεπτά πριν, LK είπε Σε ευχαριστώ που, εμμέσως πλην σαφώς , με είπες Κω#$$$γερο. Ωραία η yamaha και φορεμένη σουτιέν! Ε σε ενα απ' τα επόμενα live κόπηκε το strap και έφαγε μια επική βουτιά και αυτό ήταν 1 Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2023 Δεκαετια του 90, σε μια αλλη ζωη 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator kpeyos Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2023 Λίγο πριν το Nevermind χτυπήσει το MTV και πετάξουμε τις Ibanez στα σκουπίδια... 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
THEOD Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2023 Χρονια πολλα με αγαπη και υγεια 2 λεπτά πριν, THEOD είπε Χρονια πολλα με αγαπη και υγεια (Πριν και μετα το Nevermind) 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2023 Θα ανεβάσω κι εγώ τις 2 πιο παλιές που έχω, από τότε που γούσταρα πολύ τα lives και ψαχνόμουν συνέχεια να παίξω. Άλλη ζωή όντως που λέει και ο Μάνος. 2010 - πάρτι συμμαθήτριας στον Πειραιά: Les Paul, rock covers και πολύ άγχος. 2012-13: Live σε μια μουσική σκηνή στην Αθήνα, νομίζω GhostHouse. Schecter Hellraiser τότε και υφάκι γιατί είχαμε καταφέρει να μαζέψουμε 150 άτομα στο μαγαζί. 13 More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2023 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2023 9 λεπτά πριν, BillTrantos είπε Θα ανεβάσω κι εγώ τις 2 πιο παλιές που έχω, από τότε που γούσταρα πολύ τα lives και ψαχνόμουν συνέχεια να παίξω. Άλλη ζωή όντως που λέει και ο Μάνος. 2010 - πάρτι συμμαθήτριας στον Πειραιά: Les Paul, rock covers και πολύ άγχος. 2012-13: Live σε μια μουσική σκηνή στην Αθήνα, νομίζω GhostHouse. Schecter Hellraiser τότε και υφάκι γιατί είχαμε καταφέρει να μαζέψουμε 150 άτομα στο μαγαζί. Εσύ είσαι μικρός ακόμα....enjoy it while it lasts.... 1 2 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator kpeyos Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2023 Και σε χρέη μπάσου στους Allison 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση