Waterfall-K Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Το live του Jarre που έδωσε προχτές στο ανάκτορο των Βερσαλλιών για την επέτειο των 400 χρόνων του ανακτόρου. Δείτε το σύντομα ή κατεβάστε το γιατί θα μείνει στο youtube μέχρι μεθαύριο. Επεξεργασμένο 26 Δεκεμβρίου 2023 από Waterfall-K 4 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Το έσωσε(ς), καθώς μετά την καφρίλα του χρυσού Wavestate ήμουν έτοιμος να τον προτείνω για την πανήγυρη του Αη-Ληά το καλοκαίρι. Άρτιος λοιπόν, ως συνήθως, αν και αυτά τα mixed reality τα "ακούω" βερεσέ. Δεν κατανοώ γιατί χρειάζεται όλη αυτή η φασαρία προκειμένου να διαμορφωθεί μία ομαδική παραίσθηση. Δεν τους φτάνει να είναι ολοι μαζί στο ίδιο δωμάτιο και να την βρίσκουν; Επεξεργασμένο 26 Δεκεμβρίου 2023 από trolley 1 Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2023 τι εισητήριο πλήρωσαν? με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, trolley είπε Άρτιος λοιπόν, ως συνήθως, αν και αυτά τα mixed reality τα "ακούω" βερεσέ. Είναι μεγάλη ιστορία ο Jarre, τι να λέμε? Τώρα τι ακριβώς κάνει μ'αυτά τα mixed reality projects, και πως ακριβώς τα παίζει και με τι, δεν έχω πολυκαταλάβει. Δεν έχω ασχοληθεί και ιδιαίτερα βέβαια. Το χρυσούν Wavestate εκεί είναι, αν δεν μου έλεγαν το χρώμα του θα το πέρναγα για την απλή platinum edition, που btw για μένα δεν βλέπεται. Προτιμώ χίλιες φορές την gold edition με τα μαύρα πλήκτρα (με κανονικά πλήκτρα φαίνεται "πανηγυρέ", με μαύρα όχι). Εξαιρετικό το ποτ-πουρί από γνωστά διασκευασμένα hits του, ένα κι ένα όλα, και ο ήχος τα σπάει. 11 λεπτά πριν, dimsonic είπε τι εισητήριο πλήρωσαν? Δεν νομίζω να υπάρχει live του Jarre που να είχε ποτέ εισιτήριο. Επεξεργασμένο 26 Δεκεμβρίου 2023 από Waterfall-K 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jet72 Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2023 Στο Ηρώδειο τον πλερώ κανονικοτατα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2023 5 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Είναι μεγάλη ιστορία ο Jarre, τι να λέμε? Τώρα τι ακριβώς κάνει μ'αυτά τα mixed reality projects, και πως ακριβώς τα παίζει και με τι, δεν έχω πολυκαταλάβει. Δεν έχω ασχοληθεί και ιδιαίτερα βέβαια. Το χρυσούν Wavestate εκεί είναι, αν δεν μου έλεγαν το χρώμα του θα το πέρναγα για την απλή platinum edition, που btw για μένα δεν βλέπεται. Προτιμώ χίλιες φορές την gold edition με τα μαύρα πλήκτρα (με κανονικά πλήκτρα φαίνεται "πανηγυρέ", με μαύρα όχι). Εξαιρετικό το ποτ-πουρί από γνωστά διασκευασμένα hits του, ένα κι ένα όλα, και ο ήχος τα σπάει. Δεν νομίζω να υπάρχει live του Jarre που να είχε ποτέ εισιτήριο. δεν ξέρω για τί συζητάτε. Μια χαρά είναι αυτά που βλέπω και ακούω. Και μαγκιά του και μαγκιά των γάλλων αν τον απολαμβάνουν τζαμπέ. Το αξίζει και τους αξίζει με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, Jet72 είπε Στο Ηρώδειο τον πλερώ κανονικοτατα.... Ναι ε? Δεν το ήξερα. Γενικά πάντως τα περισσότερα lives του είναι ανοιχτού τύπου και πληρωμένα από διάφορους χορηγούς. Το παραπάνω live λογικά ήταν free, μια και γίνεται για την συγκεκριμένη επέτειο οπότε το Γαλλικό κράτος θα το πλήρωσε. 3 λεπτά πριν, dimsonic είπε δεν ξέρω για τί συζητάτε. https://shorturl.at/gsvHV Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε https://shorturl.at/gsvHV μαγκιά του και πάλι. Αξιος είναι. Δηλαδή μόνο ο Μάγκας κι αυτός στην απέξω? θενκς για τα λινκς πάντως με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, dimsonic είπε μαγκιά του και πάλι. Εγώ είπα ότι μ'αρέσει, λόγω και του μαύρου πληκτρολογίου του που κάνει ωραία αντίθεση. Το χρώμα πήγαινε ασορτί με την πολυτέλεια και το στυλ του ανακτόρου φαντάζομαι, γι αυτό και το παράγγειλε έτσι. Ο Jarre έχει μακρά ιστορία σε custom όργανα έτσι κι αλλιώς. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, Waterfall-K είπε Εγώ είπα ότι μ'αρέσει, λόγω και του μαύρου πληκτρολογίου του που κάνει ωραία αντίθεση. Το χρώμα πήγαινε ασορτί με την πολυτέλεια και το στυλ του ανακτόρου φαντάζομαι, γι αυτό και το παράγγειλε έτσι. Ο Jarre έχει μακρά ιστορία σε custom όργανα έτσι κι αλλιώς. μπορεί και να μην πλήρωσε κι όλας με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση