Προς το περιεχόμενο

Marshall SC20C JCM800 - Παρουσίαση

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, gkourmoul1 είπε

Να τον χαίρεσαι! Θυμάμαι να είναι αναιμικός σε χαμηλές εντασεις, και με το που περάσει η ένταση το 6-7, να γεμίζει μπασα και έχει ηχάρα. Επίσης, θυμάμαι ότι δεν συμπαθεί τα βρωμοπέταλα. Πως τον δουλεύεις εσύ?

Thanks! Ναι μάλλον δεν συμπαθεί τα βρωμοπεταλα, αλλά γιατί να βάλεις βρωμοπεταλο at the first place? Για τα γκάζια του τον παίρνεις τον ενισχυτή... Είναι σαν να πηγαίνεις σε γκουρμέ εστιατόριο και να παραγγέλνεις γίγαντες γιαχνί 😁

Τον δουλεύω με ένα ts και ένα wah (και λίγο chorus στα καθαρά, που δεν είναι και πολύ καθαρά αλλά μου αρέσει πολύ το κανάλι αυτό επισης, ωραίος edge of breakup ήχος)

Ο επόμενος θα είναι αυτός... (Ή ο 2203 reissue)

• Συμφωνώ 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εάν τον δουλεύεις με ένα ts, τον δουλεύεις όπως πρέπει να δουλευτεί.

Απλα, ο jcm λειτουργεί και ως ιδανική πλατφόρμα για pedalboard, πέρα από το να  λειτουργεί με γκάζια.

• Like 1

Γιώργος

16 ώρες πριν, John Goumis είπε

Thanks! Ναι μάλλον δεν συμπαθεί τα βρωμοπεταλα, αλλά γιατί να βάλεις βρωμοπεταλο at the first place? Για τα γκάζια του τον παίρνεις τον ενισχυτή... Είναι σαν να πηγαίνεις σε γκουρμέ εστιατόριο και να παραγγέλνεις γίγαντες γιαχνί 😁

Τον δουλεύω με ένα ts και ένα wah (και λίγο chorus στα καθαρά, που δεν είναι και πολύ καθαρά αλλά μου αρέσει πολύ το κανάλι αυτό επισης, ωραίος edge of breakup ήχος)

Ο επόμενος θα είναι αυτός... (Ή ο 2203 reissue)

Εδώ είσαι!!!

https://www.thomann.de/gr/marshall_dsl40cr_blk.htm

• Like 1

1 ώρα πριν, kosthrash είπε

Αυτός είναι ένας από τους καλύτερους και πιο ευέλικτους δικαναλους (στην ουσία τετρακαναλος) ενισχυτής που μπορείς να αγοράσεις με αυτά τα χρήματα. Πραγματικά εξαιρετικός ενισχυτής, έχω δει πολλά βίντεο και ακούγεται φανταστικά, και τον έχει το τοπικό κατάστημα διαθέσιμο.

Αν δεν είχα ήδη τον παλιό 40αρη (jcm2000 dsl401) και τον εκατοσταρη jcm2000 dsl, θα τον αγόραζα με κλειστά μάτια.... (γενικά είμαι πολύ fan της DSL σειράς) 

μαλλον με βλεπω να μενω με τον dsl 1 μου. αντε να παρω κεφαλη (dsl1) με καμπινα 12αρα και τελος. νομιζω πως ειναι η ιδανικη λυση

49 λεπτά πριν, Kostas Tzovanis είπε

μαλλον με βλεπω να μενω με τον dsl 1 μου. αντε να παρω κεφαλη (dsl1) με καμπινα 12αρα και τελος. νομιζω πως ειναι η ιδανικη λυση

Μπορείς να συνδέσεις εξωτερική καμπίνα και στον combo dsl1c, δεν χρειάζεται να πάρεις το αντίστοιχο κεφάλι...

• Like 1
  • Συμφωνώ 1

Στις 4/10/2024 στις 9:21 ΜΜ, John Goumis είπε

Είναι σαν να πηγαίνεις σε γκουρμέ εστιατόριο και να παραγγέλνεις γίγαντες γιαχνί 😁

Nothing wrong with that 😀 

• Χαχα 1

Never give up! 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Στις 6/10/2024 στις 4:20 ΜΜ, kosthrash είπε

Μπορείς να συνδέσεις εξωτερική καμπίνα και στον combo dsl1c, δεν χρειάζεται να πάρεις το αντίστοιχο κεφάλι...

για αισθητικους λογους βασικα θελω την κεφαλη. 

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου