dimsonic Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2023 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2023 Πάλι αυτός μπροστά μου? Ο τύπος είναι η ενσάρκωση του "ύπνου". Τις προάλλες έβλεπα ένα 35λεπτο "review" που έκανε στο Hammond XK4, και κόντεψα να κοιμηθώ πάνω στο πληκτρολόγιο του pc. 35 λεπτά βίντεο εκ των οποίων τα 30 ήταν ομιλία. Έ-λ-ε-ο-ς! Θα τσεκάρω όμως αργότερα το παραπάνω βίντεο, ελπίζω να μη μου σπάσει τα νεύρα... Btw, με γειά το νέο avatar Dim. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, Waterfall-K είπε Πάλι αυτός μπροστά μου? Ο τύπος είναι η ενσάρκωση του "ύπνου". Τις προάλλες έβλεπα ένα 35λεπτο "review" που έκανε στο Hammond XK4, και κόντεψα να κοιμηθώ πάνω στο πληκτρολόγιο του pc. 35 λεπτά βίντεο εκ των οποίων τα 30 ήταν ομιλία. Έ-λ-ε-ο-ς! Θα τσεκάρω όμως αργότερα το παραπάνω βίντεο, ελπίζω να μη μου σπάσει τα νεύρα... Btw, με γειά το νέο avatar Dim. no talking λεει ο άνθρωπας (εντάξει λίγο συλλαβίζει). το άβαταρ το αλλάξαμε. Ενοχλεί λεει. Είναι κόκκινο πανί... 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, dimsonic είπε το άβαταρ το αλλάξαμε. Ενοχλεί λεει. Είναι κόκκινο πανί... Τώρα θα στην πέσουν οι κιθαρίστες... Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2023 Ένα ποτ-πουρί λοιπόν από παλιότερα του βίντεο με διάφορα organs. Μόνο συγκριτικό δεν το λες βέβαια, αλλά πέρα από αυτό, ήταν -όπως το περίμενα- απίστευτα βαρετό. Άντεξα ως το 18ο λεπτό, μετά έφαγε σούτο και έβαλα να ακούσω ένα άλμπουμ του μεγάλου Stanley Turrentine. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, Waterfall-K είπε Ένα ποτ-πουρί λοιπόν από παλιότερα του βίντεο με διάφορα organs. Μόνο συγκριτικό δεν το λες βέβαια, αλλά πέρα από αυτό, ήταν -όπως το περίμενα- απίστευτα βαρετό. Άντεξα ως το 18ο λεπτό, μετά έφαγε σούτο και έβαλα να ακούσω ένα άλμπουμ του μεγάλου Stanley Turrentine. ρε φίλε, εσύ τα έχεις δει όλα.... τι να κάνουμε... με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, dimsonic είπε ρε φίλε, εσύ τα έχεις δει όλα.... Δεν είναι θέμα τι έχω δει, απλά ο συγκεκριμένος είναι βαρετός. Τσέκαρε μερικά βίντεο του ακόμα και θα το διαπιστώσεις κι εσύ. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2023 23 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Δεν είναι θέμα τι έχω δει, απλά ο συγκεκριμένος είναι βαρετός. Τσέκαρε μερικά βίντεο του ακόμα και θα το διαπιστώσεις κι εσύ. ναι βασικά μιλάει πολύ, αλλά δεν έβαλα εκείνα με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση