σκούφοΣ Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2023 Καλος ο Ζαφειρης αλλα πολυ εμπορικος... Δεν εχει την παρανοια του Βασιλη Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, vrasidas27 είπε Καλος ο Ζαφειρης αλλα πολυ εμπορικος... Δεν εχει την παρανοια του Βασιλη Καταρχάς ο Βασίλης δεν έχει παράνοια έχει ΨΥΧΕΔΈΛΕΙΑ Ο Ζαφείρης είναι ΤΕΡΑΣ τραγουδιστικα άσε δε που τραγουδάει 100% ΕΛΛΗΝΙΚΑ ασΘματα Επεξεργασμένο 15 Δεκεμβρίου 2023 από Superfunk 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ali Barout Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2023 6 λεπτά πριν, Superfunk είπε Καλά άκου τον ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ φλαουτίστα στο άσθμα του Μελα από πάνω και πες μου αν κοντραρει. Μια χαρά πλαισίωσε τον ζαχείρη, δημιουργώντας μια αξιομνημόνευτη μουσική στιγμή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, Superfunk είπε Καταρχάς ο Βασίλης δεν έχει παράνοια έχει ΨΥΧΕΔΈΛΕΙΑ Α γεια σου... ΑΦΤΟ εννοαγα. Κατα τ'αλλα δε μ'αρεσουν τα τουρκικα. Στο Βασιλη με καιρδυσαι ω στειχως 1 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, Superfunk είπε Ευτυχώς το μπλοκαρανε με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, dimsonic είπε Ευτυχώς το μπλοκαρανε Αμ δε (γιατί ρε συ δεν σε αρέσει ο Ορχάν; Μουσικαρας είναι) 2 λεπτά πριν, vrasidas27 είπε Κατα τ'αλλα δε μ'αρεσουν τα τουρκικα. α εδο θα τα χαλασομεν ,έχω περάσει φάση που άκουγα ΜΟΝΟ arabesque Επεξεργασμένο 15 Δεκεμβρίου 2023 από Superfunk 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2023 0:51 1 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, Superfunk είπε Ο Τερλεγκας εκτος απο εκπληκτικος τραγουδιστης (καλα που να ακουσετε σε πανηγυρι να τραγουδαει δημοτικα.....θα σας φυγει ο τακος) και συνθετης/στιχουργος ειναι και ο δημιουργος του ΚΑΛΥΤΕΡΟΥ τραγουδιου που εχει βγει ΠΟΤΕΣ στην ελληνικη δισκογραφια με τον ΚΑΛΥΤΕΡΟ στιχο που επισης εχει γραφτει ποτεΣ (ο γιγας Σωτηρης Κορδας τον εχει γραψει) "Στη σκέψη σου δεμένος και αιχμάλωτοςχωρίς να έχω πια δική μου θέληση.Ανίσχυρος μπροστά σου και ευάλωτοςυπέγραψα απ’ τη ζωή παραίτηση." γΑτακια, ε ΓΑΤΑΚΙΑ.... παμε και ενα "τυφλαναχιημαχαβΥζΝΟΥορκεστρα" ΕΠΟΣ Η τερλεγκάστερ του ελληνικού τραγουδιού. 2 1 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2023 3 λεπτά πριν, Nestoras είπε Η τερλεγκάστερ του ελληνικού τραγουδιού. Πάω να τυπώσω Decal ΧΘΕΣ! 2 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2023 16 λεπτά πριν, Superfunk είπε Αμ δε (γιατί ρε συ δεν σε αρέσει ο Ορχάν; Μουσικαρας είναι) με την πορεία που έχει πάρει το νήμα, δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι θα μου αρέσει. Υποθέτω ότι θα είναι κάτι εξαιρετικά κάλτ και έξω από το πεδίο ενδιαφέροντός μου. Όπως και τα ήδη προταθέντα. με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση