Alex Raptakis Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, Superfunk είπε Ναι μπρε για death ρΩουκ draculator μιλάμε και metal trisatanator που παίζει ο @Alex Raptakis με εικοσαχορδες κιθάρες περασμένες από 43 ντιστορσιο και τουμπανα μΠυραβλους στα 230 bpm τι δυναμικές να έχεις εκεί...ζΝτουμπα το εκεί να μπιστηΞει.... ΕΕΕεεε εε μια 7χορδη και μια 8χορδη έχω... ΑΛΛΑΑΑ... ΑΛΛΑΑΑΑ γράφω και ορχηστρικά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, Alex Raptakis είπε ΑΛΛΑΑΑ... ΑΛΛΑΑΑΑ γράφω και ορχηστρικά! Δρακουλιαρικα και αυτά 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
thebest20 Δημοσιευμένο 13 Απριλίου Share Δημοσιευμένο 13 Απριλίου Στις 14/12/2023 στις 5:31 ΜΜ, Alex Raptakis είπε - Master σε -14 Σημείωση: Η μόνη μουσική που δε θέλει τουμπανιασμένο master είναι η κλασική και η κινηματογραφική, λόγω του ότι όντως χρειάζεται το dynamic range και πρέπει να υπάρχουν εσκεμένα μεγάλες δυναμικές. Αυτό πάντως, χωρίς να είμαι ειδικός, αλλά με κάπως λίγο πιο αυξημένη κυματομορφή, όχι τόσο σε σημείο όμως να κόβονται τα peaks, θα πρέπει να έχει αψεγάδιαστο ήχο. Όσα έχω πετύχει από ελληνικά΄και είναι χωρίς κομμένα peaks είναι άψογα στα δικά μου αυτιά. Στις 14/12/2023 στις 5:31 ΜΜ, Alex Raptakis είπε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κβαντική Διεμπλοκή Δημοσιευμένο 13 Απριλίου Share Δημοσιευμένο 13 Απριλίου Το καλύτερες εγγραφές μου τις έχω κάνει με το κινητό τηλέφωνο. Ειδικά ακουστικά όργανα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 13 Απριλίου Share Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 8 λεπτά πριν, Κβαντική Διεμπλοκή είπε Το καλύτερες εγγραφές μου τις έχω κάνει με το κινητό τηλέφωνο. Ειδικά ακουστικά όργανα. Συμφωνώ Υ.Γ. Επανηλθε ο @dimsonic στο φόρουμ. Αν ναι μπράβο στη διοίκηση. 1 1 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 13 Απριλίου Share Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 6 λεπτά πριν, Nestoras είπε Υ.Γ. Επανηλθε ο @dimsonic στο φόρουμ. Αν ναι μπράβο στη διοίκηση. Το θρεντ του επανήλθε, όχι ο ίδιος. Ο ίδιος δεν μπορεί να επανέλθει μόνος του, υπάρχει ένα μικρό τεχνικό κόλλημα... Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 13 Απριλίου Share Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Το θρεντ του επανήλθε, όχι ο ίδιος. Ο ίδιος δεν μπορεί να επανέλθει μόνος του, υπάρχει ένα μικρό τεχνικό κόλλημα... Τσάμπα έδωσα το μπράβο; 1 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 13 Απριλίου Share Δημοσιευμένο 13 Απριλίου (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, Nestoras είπε Υ.Γ. Επανηλθε ο @dimsonic στο φόρουμ. Αν ναι μπράβο στη διοίκηση. Που το ειδες/καταλαβες; 4 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Το θρεντ του επανήλθε, όχι ο ίδιος. Ο ίδιος δεν μπορεί να επανέλθει μόνος του, υπάρχει ένα μικρό τεχνικό κόλλημα... Για πες. Επεξεργασμένο 13 Απριλίου από Χάρης Ο Πρώην VARTANIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 13 Απριλίου Share Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 5 λεπτά πριν, Nestoras είπε Τσάμπα έδωσα το μπράβο; Ναι. Έπρεπε να το πουλήσεις. 5 λεπτά πριν, Χάρης Ο είπε Για πες. Τι να πω ωρέ Χάρη? Ο Dim έχει μόνιμο ban, πάλι τα ίδια θα λέμε? Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 13 Απριλίου Share Δημοσιευμένο 13 Απριλίου Θα τον συγχωρεσουν και θα επανελθει. Λιγοι μειναμε. Πρώην VARTANIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις