John Goumis Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2023 Απ'ότι διαβάζω είχε συλληφθεί και τον Ιούλιο του 2021 για τον ίδιο λόγο. έκατσε 1μιση χρόνο στην φυλακή και με το που βγήκε άρχισε τα ίδια Θα ξαναπάει φυλακή, θα ξαναβγει και θα ξανακάνει τα ίδια μόλις βγει κ.ο.κ. 'οπως κάνουν πολλοί άλλοι στο γελοίο κράτος που ζούμε το οποίο καθιστά την εγκληματικότητα συμφέρουσα 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2023 Αποφάσισα. Θέλω τα DT 990 pro. Πάω στο μαγαζί να τα "παρω" Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2023 9 λεπτά πριν, Lord_Goumis είπε Απ'ότι διαβάζω είχε συλληφθεί και τον Ιούλιο του 2021 για τον ίδιο λόγο. έκατσε 1μιση χρόνο στην φυλακή και με το που βγήκε άρχισε τα ίδια Θα ξαναπάει φυλακή, θα ξαναβγει και θα ξανακάνει τα ίδια μόλις βγει κ.ο.κ. 'οπως κάνουν πολλοί άλλοι στο γελοίο κράτος που ζούμε το οποίο καθιστά την εγκληματικότητα συμφέρουσα Το κάνει για την τέχνη Για να γράφει καλύτερους στίχους... Να βγαίνει το βίωμα του κ στον ακροατή Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Άγιος Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2023 Λογικά θα κάτσει παραπάνω αυτή τη φορά... ύστερα 1.5 χρόνια στη φυλακή δεν είναι και λίγο kavagio for strings Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2023 13 λεπτά πριν, Lord_Goumis είπε Θα ξαναπάει φυλακή, θα ξαναβγει και θα ξανακάνει τα ίδια μόλις βγει κ.ο.κ. Μισό λεπτό κυρ Goumi μας, αλλά αν δεν μπαινοβγαίνει το παιδί, ο LK μας τι θα γίνει... traper; all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2023 34 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Δεν κατάλαβες φίλος, πουλάω το πακέτο των 100 ριάκσοs στα €20. Τα δικά μου τα έχω τζαμπέ απ΄την εποχή που ήμουν admin σε ένα international forum. 41 λεπτά πριν, vrasidas27 είπε Μπράβο στον @dimsonic Να κανετε πορεια διαμαρτυρίας που μ αλλαξανε τον τιτλο με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2023 3 λεπτά πριν, dimsonic είπε Να κανετε πορεια διαμαρτυρίας που μ αλλαξανε τον τιτλο Τωρα ειναι καλυτερο Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2023 19 λεπτά πριν, Άγιος είπε Λογικά θα κάτσει παραπάνω αυτή τη φορά... ύστερα 1.5 χρόνια στη φυλακή δεν είναι και λίγο Θα μου πεις ότι είναι υπότροπος? Εδώ κάποιοι άλλοι μπαίνουνε μέσα στο γήπεδο και το κάνουνε καλοκαιρινό μια φορά τον μήνα, και δεν τρέχει κάστανο. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Άγιος Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 45 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Θα μου πεις ότι είναι υπότροπος? Εδώ κάποιοι άλλοι μπαίνουνε μέσα στο γήπεδο και το κάνουνε καλοκαιρινό μια φορά τον μήνα, και δεν τρέχει κάστανο. Σκέψου να είσαι από ένα κελί σε ένα προαύλιο και πίσω για 1.5 χρόνια... και να συναναστρέφεσαι με την αφρόκρεμα... θέλει να είσαι από συγκεκριμένα υλικά πνευματικά για το επάγγελμα αυτό, δεν κάνουν όλοι Επεξεργασμένο 4 Δεκεμβρίου 2023 από Άγιος kavagio for strings Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2023 10 λεπτά πριν, vrasidas27 είπε Τωρα ειναι καλυτερο Τελικά ο αρχικός τίτλος πως ήταν? 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση