Waterfall-K Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2023 3 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Πάλι μου τελείωσαν τα ριάκσο γμτ. Πολύ θα ήθελα να μάθω πως γίνεται αυτό ρε φίλος. Αγοράζεις από κάπου ριάκσοs, όπως ας πούμε αγοράζεις κάρτες What's Up, και κάποιες φορές ξεχνάς να ανανεώσεις και ξεμένεις? 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, vrasidas27 είπε Blind test Στα κλιπακια που ακολουθούν σπάω τρία atm. Ένα Πειραιώς, ένα Εθνικής με touch screen κ ένα Εθνικής με τα κουμπιά δίπλα στην οθόνη . Όσοι νομίζετε ότι ακούτε διάφορες, ακούστε προσεκτικά κ πείτε ποιο είναι ποιο 1 λεπτό πριν, Waterfall-K είπε Πολύ θα ήθελα να μάθω πως γίνεται αυτό ρε φίλος. Αγοράζεις από κάπου ριάκσοs, όπως ας πούμε αγοράζεις κάρτες What's Up, και κάποιες φορές ξεχνάς να ανανεώσεις και ξεμένεις? Να σου πω. Ξεκίνα βάζε "Χαχα" στα ποστ. Κάποια στιγμή, θα σου πετάξει ένα μήνυμα ότι "δεν έχετε άλλο ριάκσιο για σήμερα". Τότε κάνεις ότι κι εγώ, και περιμένεις να περάσουν οι ώρες για να επανέλθουν οι μαγικές δυνάμεις των ριάκσιο στην κατοχή σου. Επεξεργασμένο 4 Δεκεμβρίου 2023 από fusiongtr 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, Waterfall-K είπε Πολύ θα ήθελα να μάθω πως γίνεται αυτό ρε φίλος. Αγοράζεις από κάπου ριάκσοs, όπως ας πούμε αγοράζεις κάρτες What's Up, και κάποιες φορές ξεχνάς να ανανεώσεις και ξεμένεις? Καποιος του τα κλεψε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Πάλι μου τελείωσαν τα ριάκσο γμτ. Μάλλον πρόβλημα με dsp κ δε το σηκώνει Πρέπει να πάρεις το τουρμπο Επεξεργασμένο 4 Δεκεμβρίου 2023 από vrasidas27 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2023 Δεν μπορώ άλλο ... "Χαχα" σε όλους. 6 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2023 Το καλύτερο θρεντ μακράν, που έχει ανοίξει εδώ κ πολύ καιρό ... Μπράβο στον @dimsonic Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, manosx είπε Καποιος του τα κλεψε Μικρό το κακό. Διαθέτω τεράστια συλλογή απ'τα καλύτερα, πάνω από 5Κ πρέπει να έχω. Το πακέτο των 100 ριάκσοs €20 (Μειωμένη τιμή μόνο για τις γιορτές! Προλάβετε!). 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, Waterfall-K είπε Μικρό το κακό. Διαθέτω τεράστια συλλογή απ'τα καλύτερα, πάνω από 5Κ πρέπει να έχω. Το πακέτο των 100 ριάκσοs €20 (Μειωμένη τιμή μόνο για τις γιορτές! Προλάβετε!). Έπρεπε να το πάρεις black Friday. 4ευρω το δίνανε Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, vrasidas27 είπε Έπρεπε να το πάρεις black Friday. 4ευρω το δίνανε Δεν κατάλαβες φίλος, πουλάω το πακέτο των 100 ριάκσοs στα €20. Τα δικά μου τα έχω τζαμπέ απ΄την εποχή που ήμουν admin σε ένα international forum. 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κβαντική Διεμπλοκή Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2023 https://vm.tiktok.com/ZGeRXmYBE/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση