Waterfall-K Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2023 39 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Χμμμ... πρέπει να ρωτήσω τον Μιχάλη. Με την πρώτη ευκαιρία θα το κάνω και ελπίζω να θυμάται. Αν σου πει κάνα Moog μην το γράψεις... 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2023 Κανά YAMAHA SY θα ειναι ή κανα CS6 ή βαριά κανά motif για YAMAHA μου ακούγουνται 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2023 13 λεπτά πριν, cos_dr είπε Κανά YAMAHA SY θα ειναι ή κανα CS6 ή βαριά κανά motif για YAMAHA μου ακούγουνται Μπορεί νά'χε (και) το Motif το πρώτο, ένα χρόνο πριν τον διαγωνισμό είχε κυκλοφορήσει. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Χμμμ... πρέπει να ρωτήσω τον Μιχάλη. Με την πρώτη ευκαιρία θα το κάνω και ελπίζω να θυμάται. Access Virus Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2023 Ελα ,επειδη το μαμησατε. Είπαμε η φώτο άτυχη στιμγη. Αυτός είμαι: Sorry terry 3 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, Waterfall-K είπε Αν σου πει κάνα Moog μην το γράψεις... Μπαααα... ποτέ δεν πέρασε Moog απ το στούντιο. 24 λεπτά πριν, trolley είπε Access Virus θα μπορούσε all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Μπαααα... ποτέ δεν πέρασε Moog απ το στούντιο. Έτσι ε? Κοίτα να δεις που θα αρχίζω να συμπαθώ τον Ρακιντζή... 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2023 O trolley το έγραψε. Αναγνωρίζω τις μοναδικές του εναλλαγές στα μοτίβα του lead κατά το κουπλέ. Είναι χαρακτηριστικές του οι παραφράσεις. Σήμα κατατεθέν. Τώρα αγοράζει montage ως επενδυτής για στούντιο. χαχαχαχχχαχαχαχαχαχαχχα Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2023 Τέρρυ, πολύ καλή η συνέντευξη. Πράγματα που μου έκαναν εντύπωση: - Η ταπεινότητα του ομιλούντος. Πως να το κάνουμε τώρα, έχουμε εδώ έναν που ανέβηκε στην ίδια σκηνή με τον Ντηπ Περπλ, νομίζω ότι έχει μία μοναδική αίγλη το επίτευγμα. Άλλοι θα τον είχαν πάρει πολύ ψηλά τον αμανέ. - Το ότι ο συντάκτης χρειάστηκε να διευκρινήσει στους αναγνώστες ποιος είναι ο Παστόριους. Εντάξει δεν τους είχα για μουσικά μορφωμένους τους έλληνες ροκάδες, αλλά τι διάολο; - Η αγάπη για τους Toto, τους οποίους ακούω από την πρώτη μέρα και ξέρω ότι έφαγαν πολύ άκαιρο σνομπισμό από τους (πάλι) έλληνες ροκάδες. Και μόνο που τους παραδέχεσαι δημόσια, συγχαρητήρια. - Το ότι η συζήτηση δεν ξέφτισε στις γνωστές (και αδιάφορες για το κοινό) φλυαρίες για εξοπλισμό, ενισχυτές, χορδές, πετάλια, ενισχυτές και λοιπά πολλά. Το βιβλίο δεν είναι καλή ιδέα, παρ' ότι το πρότειναν αρκετοί. Σε άλλες εποχές ίσως, σήμερα έχει ξεφτίσει, άσε που όντως δεν διαβάζει κανένας. Αυτά. 2 1 1 Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2023 10 ώρες πριν, trolley είπε ......., άσε που όντως δεν διαβάζει κανένας. Ένας από τους λόγους είναι ότι δεν γνωρίζουν και ανάγνωση . 1 2 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση