σκούφοΣ Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, Ali Barout είπε ΚΡΙΜΑΣ. Θανταγόραζα. Αγορασε το κ βαλε την Κηλα να το αφηγηθει να βγαλεις κ εσυ λεφτα 1 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2023 14 λεπτά πριν, Yannis Methenitis είπε Να ξέρεις πως θα πουλήσει. Το 'χεις και με την εξιστόρηση... Καν'το άμεσα γιατί η επόμενη γενιά δεν διαβάζει βιβλία, βλέπει βίντεο. Γιαννάκης, το γεγονός ότι μιλάμε για περασμένες ιστορίες και δεν παράγουμε νέες είναι σημάδι κάμψης- για να το πω ευγενικά Σε μια τέτοια περίπτωση (συγγραφής) να συμπεριλάβω και τις... απολύσεις τραγουδιστριών; Ελπίζω να θυμάσαι όλα τα ονόματα γιατί έχω χάσει το λογαριασμό. Θα βοηθήσεις; 2 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bouzoukleri Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2023 Χωρίς να θέλω να μειώσω την σημαντικότητα της συνέντευξης , το φορμά όπως φαίνεται στην οθόνη είναι κουραστικό. ΠΡΟΣΟΧΗ, κουραστική η προβολή της, ΟΧΙ η ίδια η συνέντευξη. Αναμένουμε και σε άλλα τέτοια νέα και από άλλα μέλη του noiz. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ali Barout Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2023 3 λεπτά πριν, vrasidas27 είπε Αγορασε το κ βαλε την Κηλα να το αφηγηθει να βγαλεις κ εσυ λεφτα Τι να κλάσει και εκείνη στην αφήγηση, εδώ υποψιάζομαι ότι μιλάμε για πολλά σουρρεάλ σκηνικά, τα οποία θα μείνουνε ανεξιστόρηγα (ε; ε; ε;). Δε θέλομνε ποντ καστ κύργιε, δε θέλομνε ότιο πουκ, θέλομνε βλιβλίο, με χαρτί, να το κρατάμε να το διαβάζουμε να ελαφραίνει η ψυχούλα. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2023 45 λεπτά πριν, vrasidas27 είπε Σε Στηβ Χαρις στο πιο ευγενικο φερνει.. 42 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε O Eddie δεν είναι δεξιά? Ποιος Μάνος? Harris, Eddie, και Τουρνάς. 3 σε 1. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, fusiongtr είπε Harris, Eddie, και Τουρνάς. 3 σε 1. Ναι ρε συ Στρατο.... Ναι! Πάντα είχα στο μυαλό μου πως είναι μια μίξη Χάρρις (σε μεγαλο ποσοστό), young Εντυ (σε πολύ μικρότερο) κ μου έλειπε ένας (σε μεγάλο ποσοστό κ αυτός) Αλλά μου διέφευγε ποιος. Ώρες ώρες ήμουν κοντά στο να καταλάβω ποιος αλλά δεν... Κ μετά από τόσα χρόνια μου ελυσες το γρίφο! Ευχαριστώ πολύ! 1 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Κάτι του στιλ "Ρουόκ ιστορίες και λοιπές περιπέτειες"; Μπααα... Όχι. "Η μουσική διαδρομή ενός Ογκόλιθου". 40 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Σε μια τέτοια περίπτωση (συγγραφής) να συμπεριλάβω και τις... απολύσεις τραγουδιστριών; Ελπίζω να θυμάσαι όλα τα ονόματα γιατί έχω χάσει το λογαριασμό. Θα βοηθήσεις; Αντιγόνη, Αφροδίτη .... Είπα να ξεκινήσω αλφαβητικά δηλαδή. 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, LK είπε Γατάκια....εγώ τους ξέρω αυτούς τους διάσημους. Φωτό-ντοκουμέντο! Ήξερα ότι έχει παίξει με τον Gillan, αλλά και με τον Τερλέγκα βρε θερίο? sorry LK, δεν κρατήθηκα... Επεξεργασμένο 4 Δεκεμβρίου 2023 από Waterfall-K 2 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2023 Με το αριστερό, ο Τέρρυ κρατά το μπάσο. Στο δεξί τι κρατά? Μικρόφωνο? Σαν να παίρνει συνέντευξη μοιάζει. Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2023 7 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε Με το αριστερό, ο Τέρρυ κρατά το μπάσο. Στο δεξί τι κρατά? Μικρόφωνο? Τι άλλο? δεν είδες τι γράφω παραπάνω? 2 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση