gkourmoul1 Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) https://rockoverdose.gr/τέρρυ-μαυρίδης-νοκ-άουτ-michalis-rakintzis-band-στο-rock-overdose-τ/ Επεξεργασμένο 3 Δεκεμβρίου 2023 από gkourmoul1 13 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2023 Καθε φορα που βλεπω αναφορες σε αυτην τη μπανταρα του Ρακιτζη σκεφτομαι τον Μανο... (Τον Τερρυ τον εχουμε εδω μεσα, οποτε τον σκεφτομαι καθε φορα που βλεπω ποστ του ) 1 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, vrasidas27 είπε Καθε φορα που βλεπω αναφορες σε αυτην τη μπανταρα του Ρακιτζη σκεφτομαι τον Μανο... (Τον Τερρυ τον εχουμε εδω μεσα, οποτε τον σκεφτομαι καθε φορα που βλεπω ποστ του ) Παιχτάρα μεγάλη ο Μάνος, και πολύ καλό παιδί. Για τον Τέρρυ .... δεν έχω λόγια βέβαια. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2023 4 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Παιχτάρα μεγάλη ο Μάνος, και πολύ καλό παιδί. Για τον Τέρρυ .... δεν έχω λόγια βέβαια. Ισχυουν ολα! 1 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2023 Σαν το παλιό καλό κρασί..... Τόσες και τόσες και τόοοοσες δεκαετίες προσφοράς στο μουσικό κουρμπέτι της Ελλάδας, ανδριάντα έπρεπε να του κάνουν εκεί στο παλιοφάληρο! Χωρίς πλάκα τώρα, Τέρυ για κάνα βιβλίο το σκέφτεσαι; 'Εχεις φάει στην μάπα όλη την μουσική σκηνή της Ελλάδας (έστω της Αθήνας...) τα τελευταία 40 χρόνια, δεν θά'ταν άσχημη ιδέα... 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2023 Γατάκια....εγώ τους ξέρω αυτούς τους διάσημους. 3 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2023 @LK ο Pacino απ'την εποχή του 2ου Νονού είναι ο μεσαίος; 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2023 7 λεπτά πριν, LK είπε Γατάκια....εγώ τους ξέρω αυτούς τους διάσημους. Στο παλιό Φάληρο τραβήχτηκε η φωτό? Δεν ήξερα ότι ο Τσουκαλάς παίζει ηλεκτρική 3 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2023 3 λεπτά πριν, cigaret13 είπε @LK ο Pacino απ'την εποχή του 2ου Νονού είναι ο μεσαίος; Ο Μεσαίος βγήκε χάλια, και ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου δίνεις να αποκατασταθεί η τάξη. Μας έβγαλε η Τια.......και όπως πάντα με χαντάκωσε. Θα ανέβαζα μια κανονική φωτογραφία μου , προς αποκατάσταση της τάξεως, αλλά θα εθεωρείτο thread hijacking..... 2 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε Στο παλιό Φάληρο τραβήχτηκε η φωτό? Δεν ήξερα ότι ο Τσουκαλάς παίζει ηλεκτρική Ζαλονίκη. Αυτοί με τα περμανάντ....όλοι ίδιοι είναι Y.Γ. Πραγματικά ο Μάνος....μαμάει και δέρνει. 2 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2023 Καλά, εσείς άλλες δουλειές δεν έχετε να κάνετε; Τι πάτε και διαβάζετε, ιστορίες γερόντων; 1 4 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση