kaisos Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2004 Share Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2004 Φίλοι μου θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιο tryck όσο αφορά την ηχογράφηση 2 φωνών έτσι ώστε να ακούγονται όσο πιο κοντά γίνεται στην μίξη τους(διφωνία). Εκτός απο τον συχρονισμό, την τονικότητα γνωρίζεται τι ρυθμίζεις ας πούμε πρέπει να έχουν οι εντάσεις , το βάθος, το panning κλπ. Αυτόν τον καιρό πειραματίζομαι λίγο με τις φωνές κ έιμαι σίγουρος οτι θα υπάρχουν χιλιάδες διαφορετικοί τρόποι να πετύχεις ένα καλό αποτέλεσμα χωρίς να τυρρανάς τα αυτιά σου κ τα αυτιά των υπολοίπων... Αυτά τα ολίγα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gerasimos Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2004 Share Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2004 Προσωπικά, δε νομίζω ότι υπάρχει συνταγή-πασπαρτού. Έχει περισσότερο να κάνει με το ύφος του τραγουδιού και τον δικό σου πειραματισμό παρά με "χρυσούς κανόνες", εκτός και αν απευθύνεσαι στη βιομηχανία του Φ**β**, όπου υπάρχουν templates για αυτή τη δουλειά :) Να αντιστρέψω την ερώτηση: έχεις κάποιο πρότυπο ηχογράφησης που θα ήθελες να προσεγγίσεις; κάποιο τραγούδι δηλαδή που σου αρέσει η τοποθέτηση των φωνητικών; Με τα άλλα όργανα τι γίνεται; που βρίσκονται στο χώρο; Γεράσιμος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kaisos Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2004 OP Share Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2004 Το καλό με το noiz.gr είναι οτι τις πιο πολλές φορές χωρίς να σου απαντήσει ευθέως κάποιος, σε οδηγεί να βρείς αυτο που θες μόνος σου.... Αφού εξετάσω γεράσιμε αυτά που μου προτείνεις θα επανέλθω πιο συγκεκριμένος.. Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gerasimos Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2004 Share Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2004 :D Είδες, αν βαριέσαι να απαντήσεις εμπεριστατωμένα τι καλό κάνεις στον κόσμο; :D Γεράσιμος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση