dish-jockey Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2023 29 λεπτά πριν, manosx είπε Η λυση On a serious note, τα sennheiser hd 25 που προταθηκαν απο τον MG ειναι μια καλη εναλλακτικη. Εχουν και τις DJ πατεντες, τα ειχα δοκιμασει και σε συγκριση με τα 271, και ειχαν πιο δυνατα μπασα και καπως καλυτερη απομονωση, οτι πρεπει δηλαδη για DJλικι. Τωρα αν κανουν για πασαρελα δεν ξερω. Κι όμως. Έχω δει dj σε bar με τέτοια ακουστικά και μάλιστα σε πλάτος ήταν ακόμη μεγαλύτερα. Ήταν ολόκληρα κουβούκλια. Δεν είχαμε σταματήσει να γελάμε με την κοπέλα μου (μεταξύ μας για χαβαλέ). Αυτό θέλω να αποφύγω γι αυτό και άνοιξα νέο θέμα στην κοινότητα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2023 Να ρωτήσω εγώ ο αδαής τώρα, γιατί χρειάζονται σε έναν DJ ακουστικά με μεγάλη πιστότητα? Κάθεται και ακούει μουσική από αυτά? Τα χρησιμοποιεί με έναν τρόπο που δεν νομίζω ότι θα υπάρχει καμιά διαφορά γι' αυτόν αν είναι καλής ή κακής ηχητικής ποιότητας. Αλλά δεν ξέρω τον χώρο και μπορεί να λέω βλακείες. Παρακαλώ να με διορθώσετε. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2023 33 λεπτά πριν, D-Forest είπε Έχω δει dj σε bar Εγώ ήμουν. 33 λεπτά πριν, D-Forest είπε με την κοπέλα μου Έχεις κοπέλα; Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dish-jockey Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2023 7 λεπτά πριν, trolley είπε Εγώ ήμουν. Έχεις κοπέλα; Πλέον όχι. Δεν ήταν καλαίσθητα τα καινούργια μποτάκια που είχε πάρει και την άφησα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2023 Πολύ το πσειρίζουμε μάγκες. Τα παρακάτω ακουστικά από την Kidears είναι η λύση. Πανάλαφρα, εξαιρετικό design και πάμφθηνα, τα αγοράζεις πέντε-πέντε και κάνεις τη δουλειά σου άνετα και ωραία. Επίσης θα κάνεις τη διαφορά και δεν θα περάσεις απαρατήρητος, άσε που μπορεί να δημιουργήσεις και νέα μόδα στην παγκόσμια DJ κοινότητα. Θα σου πρότεινα να αρχίσεις με τα Kidears-Dee, για την περίοδο των γιορτών είναι ό,τι πρέπει. 2 1 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Πολύ το πσειρίζουμε μάγκες. Τα παρακάτω ακουστικά από την Kidears είναι η λύση. Πανάλαφρα, εξαιρετικό design και πάμφθηνα, τα αγοράζεις πέντε-πέντε και κάνεις τη δουλειά σου άνετα και ωραία. Επίσης θα κάνεις τη διαφορά και δεν θα περάσεις απαρατήρητος, άσε που μπορεί να δημιουργήσεις και νέα μόδα στην παγκόσμια DJ κοινότητα. Θα σου πρότεινα να αρχίσεις με τα Kidears-Dee, για την περίοδο των γιορτών είναι ό,τι πρέπει. Ωωωωωω... Εχει κ Panda!!!! Γαιααα!! 1 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2023 8 λεπτά πριν, vrasidas27 είπε Ωωωωωω... Εχει κ Panda!!!! Γαιααα!! 2 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2023 13 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Θα σου πρότεινα να αρχίσεις με τα Kidears-Dee 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, Waterfall-K είπε Εσεις ειστε τυχεροι. Τα χρωματα στα πληκτρα ειναι ιδια με τα χρωματα του κορυφαιότερου ζωου στον πλανητη. Εγω πρεπει να κανω σουπερστρατ παραγγελια κ να σχεδιασω μονος μου τα γραφικα για να βγει οπως τη θελω Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2023 8 λεπτά πριν, manosx είπε Επικό έπος. Btw, σε περίπτωση που ο OP διαλέξει άλλα ακουστικά από κάποια γνωστότερη μάρκα, η λύση είναι η παρακάτω. Βγαίνουν σε ποικιλία χρωμάτων και κουμπώνουν σε όλα τα ακουστικά. 9 λεπτά πριν, vrasidas27 είπε ...του κορυφαιότερου ζωου στον πλανητη... Ποιο είναι αυτό? Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση