Waterfall-K Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, vrasidas27 είπε Εντάξει τώρα? Έβαλα την ορίτζιναλ μπλε βερσιόν. Όπως ήταν δηλαδή ζωγραφισμένο Τώρα ναι, καλύτερα. Αλλά αν θες προτάσεις για κάτι πρωτοποριακό, καλόγουστο και εντελώς unique, σου έχω κάμποσες... 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Τώρα ναι, καλύτερα. Αλλά αν θες προτάσεις για κάτι πρωτοποριακό, καλόγουστο και εντελώς unique, σου έχω κάμποσες... Μπα ..έχω πολλά ζωγραφισμένα κ ακόμα πιο πολλά κατεβασμένα. Εκτός αν συνδυάζονται με ακουστικά, να μην είμεθα κ οφ τοπικ Ευχαριστώ πάντως! Επεξεργασμένο 1 Δεκεμβρίου 2023 από vrasidas27 1 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, vrasidas27 είπε Μπα ..έχω πολλά ζωγραφισμένα κ ακόμα πιο πολλά κατεβασμένα. Ευχαριστώ πάντως! Καλώς.... 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MGs Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, fusiongtr είπε Να ρωτήσω εγώ ο αδαής τώρα, γιατί χρειάζονται σε έναν DJ ακουστικά με μεγάλη πιστότητα? Ειναι εντελώς άλλης φιλοσοφίας και κατασκευής,ακόμη και οι μεβράνες τους. Δεν θές υπεραναλυτικό flat στούντιο,ούτε υπερχρωματικό warm hi fi. ψάχνεις για ατάκα που θα σε βοηθάει στην μίξη και χρωματισμούς για να ακούς τα φίλτρα.Ναι οι επαγγελματίες τα χρησιμοποιουν τόσο διακριτικά που πολλές φορές ο κοσμος δέν τα καταλαβαίνει,ετσι ωστε να ακούγονται σαν να είναι μέσα στην μίξη. Καμιά σχέση με τα φσσσσσσ βρρρρρρ και κάτι άλλα που σου χαλάνε το χτένισμα ετσι και είσαι κοντά στα ηχεία. Μπορεί να μιξάρεις και stems στο ableton και εκεί τα μισά απο αυτά που προτείνουν όλοι,πάνε στα σκουπίδια. Ξέρεις ποιά εταιρία μας άφησε μια φορά μ@λ@κες με ακουστικά? Η bang & olufsen. Για να μην αρχίσω να μιλάω για τα ηχεία της. Επεξεργασμένο 1 Δεκεμβρίου 2023 από MGs 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Εμένα πάντως, κι αυτά καλά μου φαίνονται, παρ' όλο που είναι on ear και όχι over ear (και δεν ξέρω πόσο καλά θα απομονώνουν τον εξωτερικό θόρυβο). https://www.thomann.de/gr/technics_eah_dj_1200.htm Επεξεργασμένο 1 Δεκεμβρίου 2023 από fusiongtr 1 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, MGs είπε Αν παίξεις κάπου με αυτά,πληρώνω όσο όσο να έρθω να σε δώ. Το καλύτερο που μπορω να κανω ειναι αυτο 3 2 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, dimsonic είπε Το καλύτερο που μπορω να κανω ειναι αυτο Το υφος ειναι το καλυτερο δυνατο που μπορει να υπαρξει σε φωτο 1 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, vrasidas27 είπε Το υφος ειναι το καλυτερο δυνατο που μπορει να υπαρξει σε φωτο Προσπάθησα 1 2 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2023 11 λεπτά πριν, dimsonic είπε Φίλος, το ξέρεις φαντάζομαι ότι προσπαθείς να ακούσεις από δύο mics, έτσι? 3 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2023 Σχεδιαστικά ναι. αλλα μη βιάζεσαι να βγάλεις συμπερασματα ιδιως αν δεν τα εχεις ακουσει 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση