dimsonic Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2023 5 λεπτά πριν, MGs είπε Οποτε καταλήξαμε παιδιά,οτί μετά απο 15 σελίδες συζήτηση για αγορά ακουστικών,θα φτιάξει ο Κωστας τα παλιά του,απο βιντεάκια στο youtube. Μετά απο καταξιωμένοι μουσικοί,ηχολήπτες,παραγωγοί,είμαστε και ηλεκτρονικοί. Γιατί σου φαινεται παραξενο? Προσωπικα όλο μου το συστημα ειναι ειναι-ηταν κατα καιρους diy. Εχω φτιαξει τρια ζευγάρια ηχεια, τον τελικο που χρησιμοποιουσα μεχρι προπερσι, δυο προενισχυτες, 4 dac, 3 phono stage και ενα πικαπ. Και δεν ηταν εύκολες κατασκευες, μαλλον απαιτησεων θα ελεγα 3 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2023 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MGs Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2023 Στις 3/12/2023 στις 3:59 ΜΜ, dimsonic είπε Και δεν ηταν εύκολες κατασκευες, μαλλον απαιτησεων θα ελεγα Πολύ θα ήθελα να ήξερα,Σε ζηλεύω.Και σάν επαγγελμα θα μου άρεσε,πιστεύω.Μπράβο σου! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, MGs είπε Μετά απο καταξιωμένοι μουσικοί,ηχολήπτες,παραγωγοί,είμαστε και ηλεκτρονικοί. Εγώ είμαι σχεδόν τα πάντα, λίγα πράγματα είναι αυτά στα οποία δεν είμαι ακόμα "ειδικός" χαχαχαχαχαχαχα 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, MGs είπε Πολύ θα ήθελα να ήξερα,Σε ζηλεύω.Και σάν επαγγελμα θα μου άρεσε,πιστεύω.Μπράβο σου! πάρτε μια ιδέα με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dish-jockey Δημοσιευμένο 9 Απριλίου OP Share Δημοσιευμένο 9 Απριλίου (επεξεργασμένο) Γνώμη για τα ακουστικά Presonus HD-9; Επεξεργασμένο 9 Απριλίου από dish-jockey Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σπινθηροβόλος γάιδαρος Δημοσιευμένο 9 Απριλίου Share Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 7 ώρες πριν, dish-jockey είπε Γνώμη για τα ακουστικά Presonus HD-9; Γράψε και για τι δουλειά τα θέλεις. Υπάρχουν άριστοι γνώστες στο φόρουμ που μπορούν να σου προτείνουν τα κατάλληλα ακουστικά. Να υποθέσω το μπάτζετ σου είναι εκεί γύρω στα 60 ευρώ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dish-jockey Δημοσιευμένο 9 Απριλίου OP Share Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 4 ώρες πριν, Αρχή Διαλόγου είπε Γράψε και για τι δουλειά τα θέλεις. Υπάρχουν άριστοι γνώστες στο φόρουμ που μπορούν να σου προτείνουν τα κατάλληλα ακουστικά. Να υποθέσω το μπάτζετ σου είναι εκεί γύρω στα 60 ευρώ? Τα αγόρασα μιας και είδα καλές κριτικές.. Για DJ χρήση τα πήρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 9 Απριλίου Share Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 7 λεπτά πριν, dish-jockey είπε Τα αγόρασα μιας και είδα καλές κριτικές.. Οπότε, είναι καλά τελικά; Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dish-jockey Δημοσιευμένο 9 Απριλίου OP Share Δημοσιευμένο 9 Απριλίου Μόλις τώρα, trolley είπε Οπότε, είναι καλά τελικά; Για να είμαι ειλικρινής δεν έχω μεγάλη εμπειρία για να κρινω αν είναι καλά ή όχι. Flat ψυχρό ήχο έχουν. Αυτό μπορώ να διακρίνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση