PAL Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2023 1 hour ago, fusiongtr said: There 's something wrong with your numbers pal. Έλα… τι λάθος έκανα ;; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2023 11 λεπτά πριν, vrasidas27 είπε Ο κυρ Αλης εκτος απο αυτο εκανε κατι πολυ πιο σημαντικο... Θα φερει φωνη (γυναικεια) να τραγουδησει Κήλα? 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ali Barout Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2023 6 ώρες πριν, fusiongtr είπε Κήλα? Τον βρασίδα σε έκφραση δεν τον φτάνει, αλλά δε θέλει ο βρασίδας να κάνει διεθνή καριέρα σαν μέγας ΤΕΝΟΡΟΣ. Εδώ φτάνει μέχρι ντο απάνω, από τον τόνο του γράφω ταυτοφωνία την ίδια γυναικεία φωνή, έλεος. Θαααα κάνουμε πολύωρες διαπραγματεύσεις. Ίσως στο τέλος να πειστεί να το πει. Αλλιώς κίλα. Ήδη κανα δυο κουπλέ της τα πέρασα. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2023 Εδω μεσα κανεις δε θελει καριέρα. Εχουμε κοινο εσωτερικής καταναλωσης 1 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2023 Να παιρνουμε και κανα χιλιαρικο για καθε stream, και θα την περναμε μπεικα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, Ali Barout είπε Τον βρασίδα σε έκφραση δεν τον φτάνει, αλλά δε θέλει ο βρασίδας να κάνει διεθνή καριέρα σαν μέγας ΤΕΝΟΡΟΣ. Εδώ φτάνει μέχρι ντο απάνω, από τον τόνο του γράφω ταυτοφωνία την ίδια γυναικεία φωνή, έλεος. Θαααα κάνουμε πολύωρες διαπραγματεύσεις. Ίσως στο τέλος να πειστεί να το πει. Αλλιώς κίλα. Ήδη κανα δυο κουπλέ της τα πέρασα. Το κομμάτι είναι βίωμα. Για αυτό κ η ερμηνεία. Τώρα επειδή το ξαναπες, που λες ρε κουναβε πως βγαίνω ψηλά; Εκεί που κάνω τις ψεύτικες κ γελάει ο κόσμος όλος? 1 λεπτό πριν, manosx είπε Να παιρνουμε και κανα χιλιαρικο για καθε stream, και θα την περναμε μπεικα. Δες το πρώτο ποστ του Φιούζιου στην προηγούμενη σελίδα για το πώς λύνονται όλα αυτά τα προβληματα 1 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2023 Παντως, αν μου ελεγαν οτι κανω ταυτοφωνια με γυναικεια φωνη, ενα τσεκ απ στα @@ θα το εκανα, δεν ξερεις τι γινεται. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ali Barout Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, vrasidas27 είπε Εκεί που κάνω τις ψεύτικες κ γελάει ο κόσμος όλος? Ναι. Οι δικές μου οι ψεύτικες φτάνουν μέχρι σολ ΜΑΞΙΜΟΥΜ, με εξωτερική σωματική παρέμβαση, δεν ξέρω αν με πιάñεις... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Ali Barout είπε Ναι. Οι δικές μου οι ψεύτικες φτάνουν μέχρι σολ ΜΑΞΙΜΟΥΜ, με εξωτερική σωματική παρέμβαση, δεν ξέρω αν με πιάñεις... Το κομμάτι είναι χεβμεταλ ΛΑΙΜΑΙ. (Οκ με λίγο ζεμπεκικο) Σινγκ χαη Ορ γκοου χομ Επεξεργασμένο 25 Νοεμβρίου 2023 από vrasidas27 1 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2023 6 λεπτά πριν, Ali Barout είπε Ναι. Οι δικές μου οι ψεύτικες φτάνουν μέχρι σολ ΜΑΞΙΜΟΥΜ, με εξωτερική σωματική παρέμβαση, δεν ξέρω αν με πιάñεις... Κατι πιανjω Στο 5.00 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση