Προς το περιεχόμενο

Τρόποι συντήρησης κιθάρας

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλα εγω δεν τρελαίνομαι κιολας. Πάντα στην βάση της.Αλλαγη χορδών τακτικά και κανενα καθαρισμα που και που. Δεν είχε και ποτε καμια κιθάρα μου προβλημα. Μην υπερβάλουμε κιολας. (σαν τον άλλο που δεν βγάζει την μηχανή του εξω όταν βρεχει για να μην λερωθεί) :?

Kαλα και αν ζήσουν για πολυ οι κιθάρες σου σφήρα μου κλέφτηκα :lol: :lol: :lol:

την πρώτη μου κιθάρα την κράτησα 7 χρόνια και πίστεψέ με δε είχε πάθει απολύτως τίποτα και έκανα ότι και ο SPYROID

ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 23
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

το σημαντικοτερο ειναι να αλλαζεις χορδες σε τακτα χρονικα διαστηματα.οπως εινα ηδη γνωστο ο ιδρωτας καταστρεφει τις χορδες και αυτες την ταστιερα,γι αυτο ενα σκουπισματακι μετα το παιξιμο δεν ειναι κακο.

hell aint a bad place to be...

Καλα εγω δεν τρελαίνομαι κιολας. Πάντα στην βάση της.Αλλαγη χορδών τακτικά και κανενα καθαρισμα που και που. Δεν είχε και ποτε καμια κιθάρα μου προβλημα. Μην υπερβάλουμε κιολας. (σαν τον άλλο που δεν βγάζει την μηχανή του εξω όταν βρεχει για να μην λερωθεί) :?

Kαλα και αν ζήσουν για πολυ οι κιθάρες σου σφήρα μου κλέφτηκα :lol: :lol: :lol:[/quo

την πρώτη μου κιθάρα την κράτησα 7 χρόνια και πίστεψέ με δε είχε πάθει απολύτως τίποτα και έκανα ότι και ο SPYROID

Συγνώμη,δηλαδή εσείς πέρνετε μία κιθάρα για 5-7 χρονάκια και μετά άντε γειά

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου