jmone Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2007 Καλα εγω δεν τρελαίνομαι κιολας. Πάντα στην βάση της.Αλλαγη χορδών τακτικά και κανενα καθαρισμα που και που. Δεν είχε και ποτε καμια κιθάρα μου προβλημα. Μην υπερβάλουμε κιολας. (σαν τον άλλο που δεν βγάζει την μηχανή του εξω όταν βρεχει για να μην λερωθεί) :? Kαλα και αν ζήσουν για πολυ οι κιθάρες σου σφήρα μου κλέφτηκα :lol: :lol: :lol: την πρώτη μου κιθάρα την κράτησα 7 χρόνια και πίστεψέ με δε είχε πάθει απολύτως τίποτα και έκανα ότι και ο SPYROID ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kramer8 Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2007 το σημαντικοτερο ειναι να αλλαζεις χορδες σε τακτα χρονικα διαστηματα.οπως εινα ηδη γνωστο ο ιδρωτας καταστρεφει τις χορδες και αυτες την ταστιερα,γι αυτο ενα σκουπισματακι μετα το παιξιμο δεν ειναι κακο. hell aint a bad place to be... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mimis Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2007 Καλα εγω δεν τρελαίνομαι κιολας. Πάντα στην βάση της.Αλλαγη χορδών τακτικά και κανενα καθαρισμα που και που. Δεν είχε και ποτε καμια κιθάρα μου προβλημα. Μην υπερβάλουμε κιολας. (σαν τον άλλο που δεν βγάζει την μηχανή του εξω όταν βρεχει για να μην λερωθεί) :? Kαλα και αν ζήσουν για πολυ οι κιθάρες σου σφήρα μου κλέφτηκα :lol: :lol: :lol:[/quo την πρώτη μου κιθάρα την κράτησα 7 χρόνια και πίστεψέ με δε είχε πάθει απολύτως τίποτα και έκανα ότι και ο SPYROID Συγνώμη,δηλαδή εσείς πέρνετε μία κιθάρα για 5-7 χρονάκια και μετά άντε γειά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SPYROID Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2007 11 χρονια τωρα μια χαρα κρατει For Those About To Rock We Salute You Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση