Jazzjoker Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2023 Και κάτι με στρατ μετά από κάποια τριβή με το plugin. 5 Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2023 Ωραίος ήχος jj ! 1 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου OP Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Επανέρχομαι μια και ένας συνδεσμολογικός συνδυασμός απέδωσε καρπούς. Έκανα το παρακάτω εν ολίγοις: Στις 24/11/2023 στις 10:02 ΠΜ, Jazzjoker είπε α) με το ποια θα ήταν η συμπεριφορά/ήχος τους σε σύνδεση με πραγματική καμπίνα (με τις software καμπίνες απενεργοποιημένες προφανώς) Αναλυτικότερα: Απενεργοποίησα την καμπίνα του Neural DSP και κατόπιν συνέδεσα την έξοδο της κάρτας μου στο FX Loop Return του Laney VC 30. Με λίγα λόγια, πήρα τον ήχο του sim σε μεγάφωνο πραγματικού ενισχυτή. Ο ήχος και η αίσθηση, δεν έχει ΚΑΜΙΑ διαφορά από το να έπαιζα με πραγματικό ενισχυτή, οπότε το έπαθα ένα ψιλοσόκ. Στην ηχογράφηση τώρα, αν και είναι λίγο δώρον άδωρο να ηχογραφείς με μικρόφωνα πάνω σε καμπίνα ενώ μπορείς να ηχογραφήσεις κατευθείαν στην κάρτα, δοκίμασα να γράψω με τα μικρόφωνα και τις θέσεις που χρησιμοποιώ ούτως ή άλλως όταν γράφω ενισχυτή. Το αποτέλεσμα παρακάτω: Υ.Γ. Edit: Αν είχα τρόπο να έχω αυτή τη συνδεσμολογία σε live, το Neural DSP να βγαίνει σε μια καμπίνα 1x12 δηλαδή, θα το έκανα χωρίς δεύτερη σκέψη. Your browser does not support the HTML5 audio tag Neural On Laney.mp3 Επεξεργασμένο 18 Ιανουαρίου από Jazzjoker 4 Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου OP Share Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου Άλλη μια μικρή νεκρανάσταση για ένα sample που είναι ακουστική κιθάρα αυτή τη φορά. Οι μαγνήτες που φοράει η ακουστική κιθάρα μου είναι οι L.R. Buggs Μ1 ενώ στο plugin έχω ενεργοποιήσει το ένα από τα δύο overdrives για να πάρω αυτόν τον "σπασμένο" βιντατζομπλούζ ήχο. acoustic on tone king.mp3 4 Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fatalv Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου Share Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου Απόλαυση το παίξιμο, μίστερ. 1 1 ...από την πολλή γκαργκανέλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση