odis13 Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2023 6 ώρες πριν, Jazzjoker είπε Τεσπά, επειδή άλλο είναι το θέμα του νήματος και αλλού το πήγαμε ως συνήθως: Εγώ χαίρομαι που δε δίνει και την original την κόκκινη στρατ. Γιατι, μια χαρα ειναι επι του θεματος - παντα εχει ενδιαφερον το γιατι γινονται τετοιες κινησεις απο ονοματα τετοιου βεληνεκους, ακομα και αν εμεις μονο υποθεσεις μπορουμε να κανουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-Πάνος Χελιδόνης Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2023 Πάντως όταν πούλησε ο Γκίλμουρ τις δικές του, ψιλοαποσύρθηκε ύστερα.. Μπορεί και ο Μάρκ να σχεδιάζει κάτι τέτοιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2023 έχει κόρες για παντρειά. Εξ άλλου έτσι λέει το πρόγραμμα, φιλανθρωπίες, σεριλίκι κλπ με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-Πάνος Χελιδόνης Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2023 Ρε μπας και ξέρουνε κάτι που εμείς δε ξέρουμε; Μήπως να αρχίσω να πουλάω κι εγώ; Ποιους οίκους δημοπρασίας έχουμε εμείς εδώ; Να πουλήσω δλδ 5-6 πλήκτρα για να πάω εκεί να πάρω μισή κιθάρα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Πάνος Χελιδόνης είπε Μήπως να αρχίσω να πουλάω κι εγώ; Αν έχεις κάνα Mg, πούλα. Επεξεργασμένο 23 Νοεμβρίου 2023 από Waterfall-K Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-Πάνος Χελιδόνης Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2023 Κι όμως, έχω φίλο που ήδη κοιτάει τις πτήσεις για να πάει. Νομίζω χτες πήρε και εισιτήριο για τη δημοπρασία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, Πάνος Χελιδόνης είπε Κι όμως, έχω φίλο που ήδη κοιτάει τις πτήσεις για να πάει. Νομίζω χτες πήρε και εισιτήριο για τη δημοπρασία. Κοράκι? Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-Πάνος Χελιδόνης Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Κοράκι? Τί εννοείς; δεν είναι νεκροθάφτης, απλώς έχει μανία με dIRE sTRAITS και το θεωρεί ευκαιρία ζωής. Θέλει όντως να πάρει μια κιθάρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2023 Eγω παντως αν τυχον βολεψει το Γεναρη μια επισκεψη μπορει και να την εκανα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, Πάνος Χελιδόνης είπε Τί εννοείς; δεν είναι νεκροθάφτης ... Όχι βρε, υπάρχουν και τα γνωστά κοράκια των δημοπρασιών. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση