Nestoras Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 55 λεπτά πριν, Superfunk είπε και ειναι και εξαιρετικη, το λεΓω εΓω και ναι οπως ειναι ΦΥΣΙΚΟ ο ΣΕΡ βγαΝει ακομα καλυτερο ηχο απο οτι με την strat με αΦτι. Για να το λέει ο έλλην Phil Spector… οφείλουμε να το σεβαστούμε. 1 1 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
KostasP Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 4 ώρες πριν, LK είπε Ουδεμία αντίρρηση επι της ορολογίας. Εγώ με το ρεπλικα εννοούσα μη ορίτζιναλ. Δεκτό και το "κόπια" και το "απομίμηση" και το " ιμιτασιόν"...το "αντίγραφό" κ.ο.κ. Κι εγώ δεν το είπα αρνητικά, απλά...δια την τάξιν! Άλλωστε έχω και εγώ απ' αυτές. Τεχνικά, ούτε η ορίτζιναλ ούτε η απομίμηση σε κάνει καλύτερο κιθαρίστα. Ψυχολογικό & οικονομικό είναι το θέμα. Για κάποιους είναι και θέμα status βεβαίως - βεβαίως. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
methylene blue Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, KostasP είπε Ψυχολογικό & οικονομικό είναι το θέμα. Αυτα δεν καθιστουν το θεμα ελασσονος σημασιας Λιγο ειναι το ψυχολογικο; Ή μηπως το οικονομικο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση