Προς το περιεχόμενο

Mark Knopfler's Collection @ Christies

odis13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

9 λεπτά πριν, methylene blue είπε

Παιζει να ειναι καλυτερα να εισαι ηλιθιος

Αναλόγως την περίπτωση. Όταν με την ηλιθιότητα που κουβαλάς κάνεις κάποιον χαρούμενο/ευτυχισμένο (πράγμα σπάνιο), καλή ώρα σαν την παραπάνω περίπτωση, τότε πάσο.

• Χαχα 1

Specs talks, M🐮🐮gs walks

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Moderator
3 ώρες πριν, Waterfall-K είπε

Ωραίο πράγμα να είσαι πλούσιος, αρκεί να μην είσαι τελειωμένος ηλίθιος...

image.png.95e875b8143351282f11a22ac4b5cc07.png

Έχω μια θεωρία.

Σε αυτά τα επίπεδα, πλούσιος και ηλίθιος δεν υπάρχει.

Όπως είπε και ο Μποναμάσα, αγοράζεις την ιστορία. Η κιθάρα είναι τζάμπα.

Μάλλον για κάποιον (δικαίως ή αδίκως) ο Knopfler και το Brothers in Arms....σήμαινε πολλά.

Άσε που πιθανολογώ ότι ήδη έχει στο γκαράζ του 2-3 Λαμποργκίνι και όχι Aventador , αλλά Countach, Espada και Miura.

• Like 1
  • Συμφωνώ 1

• Moderator
1 ώρα πριν, LK είπε

Όπως είπε και ο Μποναμάσα, αγοράζεις την ιστορία. Η κιθάρα είναι τζάμπα.

Μάλλον για κάποιον (δικαίως ή αδίκως) ο Knopfler και το Brothers in Arms....σήμαινε πολλά.

Καμία αμφιβολία ότι αγοράζεις ιστορία ή "την ιστορία" (πχ LP money for nothing). Αυτήν πληρώνεις και την πληρώνεις αδρά και μπράβο σου.

Αρκεί βέβαια να... υπάρχει. Γιατί (και ναι έχω κολλήσει με αυτό), a... balalaika του 2004, 20.000 λίρες ποια ακριβώς ιστορία κουβαλάει; Εκεί είναι η υπερβολή.

• Συμφωνώ 1

all this has happened before and will happen again

• Moderator
12 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε

Καμία αμφιβολία ότι αγοράζεις ιστορία ή "την ιστορία" (πχ LP money for nothing). Αυτήν πληρώνεις και την πληρώνεις αδρά και μπράβο σου.

Αρκεί βέβαια να... υπάρχει. Γιατί (και ναι έχω κολλήσει με αυτό), a... balalaika του 2004, 20.000 λίρες ποια ακριβώς ιστορία κουβαλάει; Εκεί είναι η υπερβολή.

Κομμάτι της ιστορίας του Νοφλερ.

Δεν είπα ότι συμφωνώ ή ότι θα το έκανα. 

Εξηγώ. ?

• Moderator
13 λεπτά πριν, LK είπε

Κομμάτι της ιστορίας του Νοφλερ.

ΟΚ εδώ έχεις ένα point... Το "on every street I walked playing my balalaika"*, ήταν ένας δίσκος "ορόσημο" για τον Knopfler. ? 

Σου είπα, δεν διαφωνώ στο "αγοράζουμε ιστορία". Και εμείς που ούτε κατά διάνοια δεν μπορούμε να αγοράσουμε "ιστορία", στον βαθμό που παρακολουθήσαμε χθες στη δημοπρασία, αν το καλοσκεφτείς όταν αγοράζουμε ένα vintage κούτσουρο (Fender - Gibson) υποσυνείδητα αγοράζουμε και λίγη "ιστορία" (με την ευρύτερη έννοια). 

Και εγώ αν τα είχα και έβγαινε σε δημοπρασία το "bass of doom", θα τα έσκαγα έως εξωφρενικού ποσού. Αλλά για το "bass of doom", όχι για το... τριγωνάκι που έλεγε τα κάλαντα ο Jaco ?

*Φανταστικός δίσκος που δημιουργήθηκε για τις ανάγκες της αφήγησης....    

• Moderator
Μόλις τώρα, Terry RoscoeBeck5 είπε

Και εμείς που ούτε κατά διάνοια δεν μπορούμε να αγοράσουμε "ιστορία", στον βαθμό που παρακολουθήσαμε χθες στη δημοπρασία, αν το καλοσκεφτείς όταν αγοράζουμε ένα vintage κούτσουρο (Fender - Gibson) υποσυνείδητα αγοράζουμε και λίγη "ιστορία" (με την ευρύτερη έννοια). 

Ακριβώς.

Και να το επεκτείνω.

Ακόμα και όταν αγοράζουμε μια οποιαδήποτε κιθάρα, ακόμα και ΗΒ, ιστορία αγοράζουμε.

Οταν πήρα πχ την Flying V , αυτό αγόρασα , και αυτό μου πούλησε η HB.

Κανέναν άλλο λόγο δεν είχα να την  πάρω.

Γι αυτό βγάζει ρέπλικες vintage σειρές.

Για να μπορείς να αγοράσεις το κομμάτι της ιστορίας , που μπορείς.

• Moderator
1 λεπτό πριν, LK είπε

Και να το επεκτείνω.

Εδώ αξιότιμε κ. συνήγορε έχω πολλές ενστάσεις... 

Μιλώντας αποκλειστικά για εμένα: Κανένα "υποκατάστατο", όταν το πιάσεις στο χέρι δεν θα σου δώσει το thrill της original "ιστορίας". 

Πιάνεις 10 JB που είναι της τελευταίας 20ετίας (και Fender και ΗΒ και οτιδήποτε άλλο)... No thrills ?

Πιάνεις ένα oldie... δεν μπορώ να σου περιγράψω το συναίσθημα ? Και ξέρω ότι αυτό είναι στο κεφάλι μου. Αλλά όπως σου είπα, is just me.

10 λεπτά πριν, LK είπε

Για να μπορείς να αγοράσεις το κομμάτι της ιστορίας , που μπορείς.

Εδώ πάω πάσο - που μπορείς. 

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου