odis13 Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου OP Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου Εν τω μεταξυ εχω ενα φιλο, ο οποιος ουτε κιθαριστας ειναι ουτε ιδιαιτερος φαν του Knoepfler και εχει φαγωθει να παμε. Οχι σε viewing αλλα κουστουμαρισμενοι κανονικα στο auction day για την πλακα μας - χλωμο, αλλα αν τυχον το κανω θα επιστρεψω με φωτορεπορταζ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 1 λεπτό πριν, odis13 είπε Εν τω μεταξυ εχω ενα φιλο, ο οποιος ουτε κιθαριστας ειναι ουτε ιδιαιτερος φαν του Knoepfler και εχει φαγωθει να παμε. Οχι σε viewing αλλα κουστουμαρισμενοι κανονικα στο auction day για την πλακα μας - χλωμο, αλλα αν τυχον το κανω θα επιστρεψω με φωτορεπορταζ Θα το έκανα με τρέλα- πρέπει να είναι ιδιαίτερη εμπειρία- με την προϋπόθεση ότι θα είχαμε μαζί και τον κ. @LK Είναι η επιτομή του στιλ και θα ταίριαζε "γάντι" στην περίσταση 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου Τη sultans strat τη πουλάει; Για να ξέρω αν θ’ ασχοληθώ. 1 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 30 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Θα το έκανα με τρέλα- πρέπει να είναι ιδιαίτερη εμπειρία- με την προϋπόθεση ότι θα είχαμε μαζί και τον κ. @LK Είναι η επιτομή του στιλ και θα ταίριαζε "γάντι" στην περίσταση Έλα @Terry RoscoeBeck5 πάμε. Θα ντυθουμε χαλαρά. Εγώ έτσι 2 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, Nestoras είπε Τη sultans strat τη πουλάει; Για να ξέρω αν θ’ ασχοληθώ. οχι δεν την πουλαει, ,μην ασχολεισαι 2 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου Guru Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 4 ώρες πριν, LK είπε Έλα @Terry RoscoeBeck5 πάμε. Θα ντυθουμε χαλαρά. Εγώ έτσι κι ο @Terry RoscoeBeck5 έτσι (αν έχει ακόμα την στολή και τις μπότες) και ναι αυτό θέλω να το δω πριν κλείσω τα μάτια μου... άσε που αν πάτε παίζει να σας χαρίσουν και την strat των σουλτάνων τιμής ένεκεν... 5 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου @npap Το μεγαλούργησες είναι understatement @LK Όπως βλέπεις είμεθα έτοιμοι για το auction... 3 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-Πάνος Χελιδόνης Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου Παιδιά.. 310 μου ήρθε το ρεύμα, εκκαθαριστικός. Πάει, ακυρώθηκε το ταξίδι που έλεγα να πα'να δώ κανα κιθαρόνι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου Πάντως όντως θα είναι καλή φάση να παραστεί κάποιος στη δημοπρασία. Τυχεροί όσοι πανε. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου OP Share Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Bumping - it's auction day! Σε μία ώρα περίπου ξεκίναει η εμποροπανήγυρις στον Christies. Δεν πηγα τελικά (σιγα μην) αλλά λέω να βάλω το live stream να παίζει οσο δουλεύω. Ας κάνουμε μερικές last min προβλέψεις για να γελάσουμε. Προβλέπω μαξιλαράκι για τα least desirable κομμάτια στα $20,000-25,000, η 59LP θα παει κοντα $800,000, η Money for Nothing LP και η MK-1 Suhr prototype θα πανε $100,000-150,000 (μεγάλο spread εχω εδω, σταυρώστε με) Και πρόσφατο οφθαλμόλουτρο με τα top 3 για να περνάει η ώρα. Επεξεργασμένο 31 Ιανουαρίου από odis13 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση