dimsonic Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, fusiongtr είπε Αχ, γιατί να μην έχω άλλες τόσες κιθάρες, να πάω να τις βγάλω στο cash or trash της Μοιραράκης, να χεστώ στο τάλαρο? Τι Κρίστις μου λέτε τώρα και Γκίλμουρ ... ΦΑΣΙΟΝ και Μοιραράκη κύριοι. Να καεί το πελεκούδι. Θα 'χω βάλει και 5 κοράκια να ανεβάζουν την τιμή, κι όποιος γουστάρει ας έρθει να τις χτυπήσει ασούμε. Οι κιθάρες του ΦΑΣΙΟΝ λέμε. εκεί μέχρι 2 κατοστάρικα το πολύ... ντιπ τσίπηδες 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, dimsonic είπε εκεί μέχρι 2 κατοστάρικα το πολύ... ντιπ τσίπηδες 2 κατοστάρικα χιλιάδες εννοείς φυσικά ... Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2023 όχι, δεν είδα καμιά προσφορά πάνω απο 200 ευρώ με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, dimsonic είπε όχι, δεν είδα καμιά προσφορά πάνω απο 200 ευρώ Άμα πάγαινα εγώ τις κιθάρες μου, θα έβλεπες. Θα ξεκινάγανε τα μπιντς από το 10άρικο και πάνω. Στο κατωμύργιο θα έβαζα μπάι νάου. Επεξεργασμένο 24 Νοεμβρίου 2023 από fusiongtr Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Στο κατωμύργιο θα έβαζα μπάι νάου. 1 2 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2023 Άμα τό'χες αυτό Κώστα, θα είχες λύσει όλα σου τα προβλήματα τώρα. Ξέρεις πόσο πάει αυτό να το πουλήσεις? Θα είχες πάρει και το μοντάζ και την μονταζιέρα μαζί. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, fusiongtr είπε Άμα τό'χες αυτό Κώστα, θα είχες λύσει όλα σου τα προβλήματα τώρα. Όντως... Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2023 9 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Άμα τό'χες αυτό Κώστα, θα είχες λύσει όλα σου τα προβλήματα τώρα. Ξέρεις πόσο πάει αυτό να το πουλήσεις? Θα είχες πάρει και το μοντάζ και την μονταζιέρα μαζί. Δεν πιάνει τίποτα με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2023 6 λεπτά πριν, dimsonic είπε Δεν πιάνει τίποτα Από προσωπική εμπειρία μιλάς? Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2023 5 λεπτά πριν, dimsonic είπε Δεν πιάνει τίποτα Αν είναι σπάνιο, παραπιάνει. Αν υπάρχουν εκατοντάδες από αυτά, δεν πιανει πολλά. Τυγχάνει να έχω πάρα πολλά παλιά χαρτονομίσματα και κέρματα απ'τον παππού μου, αλλά απ'όσο έχω κοιτάξει, τίποτα που να μην το έχουν και κάποιοι άλλοι. Ίσως πρέπει να τα δώσω σε κάποιον ειδικό να τα τσεκάρει, αλλά εδω στη Χαλκίδα δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση