odis13 Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου OP Share Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου Μόλις τώρα, Terry RoscoeBeck5 είπε 470 Χ Δηλαδή πόσο θα πάει η 59'αρα; £470,000 hammer price, τελικη τιμη δηλαδη £592,200. 700,000 ευρω παρα ενα καφε. Βαρατε κλαριντζηδες. Εχει όντως κάτι το θλιβερό η όλη φαση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου Ωχ steinberger ήθελα . Να πάρω αυτή? Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 1 λεπτό πριν, LK είπε Ωχ steinberger ήθελα . Να πάρω αυτή? Άργησες... πουλήθηκε. Ψιτ να σου πω ελπίζω να μην κοντραριστούμε πολύ για την μπαλαλάικα- την θέλω για να την βάλω πάνω από το τζάκι. Μην ξεφύγεις στα bids και την χρυσοπληρώσω 3 λεπτά πριν, odis13 είπε £470,000 hammer price, τελικη τιμη δηλαδη £592,200. 700,000 ευρω παρα ενα καφε. Άρα λογικά, να μην ψάχνουμε σύννεφο να πέσουμε μόλις δούμε την '59 (σούμα) να ξεφεύγει από το μύριο... 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου Δεν ξέρω τι λέτε εσείς... το θέαμα είναι απολαυστικό. Να πέφτουν τα ποσά σαν κομφετί- το οποίο με οδηγεί στο συμπέρασμα: Πολλοί πουρόκερς της γενιάς μας ή και μεγαλύτεροι, με πολύ χρήμα για πέταμα... 500 χιλιάρικα (λίρες) για μια Pensa- Suhr, τρελά γλέντια all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου @Terry RoscoeBeck5 Δεν ξέρω τι λες , αλλά μόνο εγώ βρίσκω τη Hostess sexy? (ή με συνεπήρε και εμένα το χρώμα του χρήματος;) 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Άγιος Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου Share Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου Έχει ένα στιλ στον τρόπο που κάνει τις χειρονομίες, δεν θα την έλεγα σέξι αλλά έχει μια γοητεία... είναι και τα ποσά μεγάλα 1 kavagio for strings Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
methylene blue Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου Share Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου αυτή ήταν η κιθάρα από το εξώφυλλο του Brothers in Arms? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 1 λεπτό πριν, methylene blue είπε αυτή ήταν η κιθάρα από το εξώφυλλο του Brothers in Arms? Όχι. Θα το δεις συγκρίνοντας τον κατάλογο και το εξώφυλλο. all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
methylene blue Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου Share Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου Μόλις τώρα, Terry RoscoeBeck5 είπε Όχι. Θα το δεις συγκρίνοντας τον κατάλογο και το εξώφυλλο. α οκ, γιατί μου φάνηκε φθηνή 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου Έφτασε... Αρχίζουμε τα υπογλώσσια Σύμφωνα με τον κατάλογο GBP 592,200 η '83, GBP 693,000 η '59 (την περίμενα πιο πάνω, με την φρενίτιδα που προηγήθηκε). Όντως για υπογλώσσια... all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση