Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου Έπρεπε να πας, είχα high hopes ότι θα (σε) είχαμε άμεση ανταπόκριση. 1 λεπτό πριν, odis13 είπε θα παει κοντα $800,000 Σημειώθηκε. all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου OP Share Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου Δεν διευκρίνησα βέβαια αν μιλάω για hammer price ή για τελικη τιμη (που περιλαμβάνει περίπου +30% buyers premium). Θα αποφασίσω κατόπιν εορτής 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου Έπιασα... στασίδι και περιμένω χαζεύοντας την Pensa που έχουν κρεμάσει για ντεκόρ Lot 42 και όποιος αντέξει (από την τιμή) all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου Πουλάει καμία Harley Benton gold top που θέλω, να μπω να μπιτάρω; 1 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου OP Share Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Πλάκα πλάκα, τώρα που είναι ο κατάλογος πλήρης, αν σας λέγανε διάλεξε ένα όργανο να σου χαρίσουν, ποιό θα διαλέγατε? Καθαρά σαν όργανο, αφήνουμε έξω αξία λόγω Knopfler ή vintage market value. Εμένα στην παρούσα ακουστική φάση μου παραπάνω με ιντριγκάρει η Southern Jumbo στο Lot 71. Μόλις τώρα, LK είπε Πουλάει καμία Harley Benton gold top που θέλω, να μπω να μπιτάρω; Εσύ είσαι στο 67. Επεξεργασμένο 31 Ιανουαρίου από odis13 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 34 λεπτά πριν, odis13 είπε , η Money for Nothing LP και η MK-1 Suhr prototype θα πανε $100,000-150,000 Τι τέλεια συμπαντική αρμονία! Πραγματικά....Money for Nothing! 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 30 λεπτά πριν, LK είπε Πουλάει καμία Harley Benton gold top που θέλω, να μπω να μπιτάρω; Πουλάει μια ωραία... μπαλαλαικα σχεδόν τζάμπα 2 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Άγιος Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου Share Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, odis13 είπε Η LP έχει πολύ έντονο grain runout, δεν ξέρω για τη συλλεκτική της αξία, εγώ πάντως δεν θα την αγόραζα ούτε στην τιμή καινούριας Επεξεργασμένο 31 Ιανουαρίου από Άγιος kavagio for strings Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου Share Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου Εγώ θέλω τη Lady writer strat! InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου Share Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου Όποιος προλάβει. :P www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση