Waterfall-K Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2023 Πωλούνται προς $70, και όχι, δεν είναι πλάκα. Tρέμε Adidas... 2 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2023 Είναι ζάχαρη είναι μέλι το πεπόνι του Βαγγέλη .... Ρε τι θα δούμε ακόμα .... 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2023 Αμα τα βρειτε Μπλακφραηντεη βαλτε τα στο αλλο νημα 1 4 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2023 48 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Ρε τι θα δούμε ακόμα .... Έλα φίλος, εδώ είσαι εσύ: 2 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2023 25 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Έλα φίλος, εδώ είσαι εσύ: Εγώ θέλω συνθ Messi .... Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2023 3 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Εγώ θέλω συνθ Messi .... What is Messi filos? Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2023 6 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε What is Messi filos? https://en.wikipedia.org/wiki/Lionel_Messi Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2023 4 λεπτά πριν, fusiongtr είπε https://en.wikipedia.org/wiki/Lionel_Messi Α μάιστα, σ'αυτόν πήγε κι εμένα το μυαλό μου, αλλά΄είπα να ρωτήσω για σιγουριά μπας και αναφέρεται σε τίποτα κιθαριστικό περίεργο. Sorry αλλά δεν, την ενασχόληση με το ποδόσφαιρο δεν την βλέπω ούτε σαν πλάκα. Πάρε τώρα τον Scott που τον έχουν και φτηνά λόγω Black Friday στα €165, και μην το πεις ούτε του 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ali Barout Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2023 11 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Sorry αλλά δεν, την ενασχόληση με το ποδόσφαιρο δεν την βλέπω ούτε σαν πλάκα. Κακώς, η μπάλα είναι ποιήση*. Ρώτα και τον @vrasidas27, που έχει μελετήσει τους ουκρανούς τροβαδούρους του μεσαίωνα, και έχει τα άπαντα του Μπκενμπάουερ. (* οκ τώρα μου φαίνεται πάει λίγο προς το ραπ. Τρεχάτε σεις οι πλάγιοι να σώσετε τους μέσα.) 1 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, Ali Barout είπε Κακώς, η μπάλα είναι ποιήση*. Και χορός, και μουσική, και καράτε, και κυνηγητό, και μήλα και μακριά γαϊδούρα και κρυφτό. Τα πάντα είναι το ποδόσφαιρο. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση