MGs Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2023 Με το Τ1 η Korg λογικά θα δίνει δώρο 2 εξαπτέρυγα και την βίβλο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2023 9 λεπτά πριν, dimsonic είπε καλά ρε Κώστα, και πόσο πάει δηλάδη αυτή η πληκτράρα το κοργκ? Που να ξέρω ωρέ? Κοίτα στο ebay. Είναι παλιό, workstation του 1989 λέμε. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2023 3 λεπτά πριν, MGs είπε Με το Τ1 η Korg λογικά θα δίνει δώρο 2 εξαπτέρυγα και την βίβλο. Τον Βαγγέλη πάντως τον διαβάσανε ... Ρε λες? 1 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2023 4 λεπτά πριν, MGs είπε Με το Τ1 η Korg λογικά θα δίνει δώρο 2 εξαπτέρυγα και την βίβλο. καλά, δώστο εμένα, βίβλο έχω με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2023 @gkourmoul1 OK, πέρα του ήχου ήταν αξιοπρεπές. Και κυρίως, ο τραγουδιστής δεν το "ταλαιπώρησε". all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2023 https://www.ebay.com/itm/234007545105?hash=item367befc511:g:EvgAAOSwR0tgnUT3&amdata=enc%3AAQAIAAAAwPTTWSDsX5VKe1xfxwDJb7GZx7JpQTZYuZ%2BXDiIRfuO2huM4gnFuxUBOkXOLtIFI8hwe9sCTil6yoPe1SJ4l18vtpcLBb8O039nnGbXmyS7oc7N7qZU7GG1%2BnkgphuMToTxnBFbziRFLMr1MrBOwj0uLJWvlSprQ8lXMsp4AfOZevJcCUSABVHrSu2Vur%2FcyWk00dtcaO2Wg%2BmuCnCYkUQ0WM47Hgyoe83xs9%2By3Qp6qQCaidijuvYrWF6NqgBpl%2Fg%3D%3D|tkp%3ABk9SR9LV1bL-Yg νατα μας. μια χαρά είμαι όπως είμαι με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MGs Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2023 4 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Ρε λες? Μακριά μεινε.Κανα φορτηγό ξεφόρτωσε λάθος ξυλεία και τα κάνανε σε χρόνο μηδέν controller αυτοι.Αν δείς με τι ρυθμούς δουλεύουν στην ασία θα τρελαθείς. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, dimsonic είπε νατα μας. μια χαρά είμαι όπως είμαι Άμα πάρεις Korg να πάρεις κανακαλό, όχι αυτές τις παλιατζούρες. https://www.thomann.de/gr/korg_pa_5x_88_international.htm Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2023 5 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Άμα πάρεις Korg να πάρεις κανακαλό, όχι αυτές τις παλιατζούρες. https://www.thomann.de/gr/korg_pa_5x_88_international.htm μωρε τίποτα δεν παίρνω, είπαμε. αλλά έχει τύψεις που βάζω το σκ για κοντρόλερ γιατί να πάρω δηλαδή. έχω άλλα δυο κοντρολερ. πρέπει να πάρω και τρίτο με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2023 Αυτη τη στιγμη στο thomman υπαρχει αυτο https://www.thomann.de/gr/native_instruments_komplete_kontrol_s61_mk2.htm?shp=eyJjb3VudHJ5IjoiZ3IiLCJjdXJyZW5jeSI6MiwibGFuZ3VhZ2UiOjJ9&reload=1 460 ευρω, 61 πληκτρα Fatar με aftertouch, knobs, USB, και software που δικαιολογει μεγαλο μερος της τιμης. Στις αγγελιες παλι του noiz, τα μονα φτηνοτερα συνθια που ειδα ηταν κατι μηχανηματα 20 και 30 ετων που οχι software, ουτε καν USB δεν εχουν τα περισσοτερα. Και υποψην: Τα πληκτρα δεν ειναι κιθαρες, που αν γραφουν πανω Fender τις πετας κατω και σπαει το πατωμα Ειναι πολυ πιο ευαισθητα εργαλεια, με απειρα σημεια που μπορει να χαλασουν, και που η επισκευη τους δεν ειναι τοσο απλη οπως ειναι οι περισσοτερες επισκευες της κιθαρας, σε παμπολες περιπτωσεις μαλιστα ειναι αδυνατη η ασυμφορη γιατι αντε να βρεις το ταδε component απο το 1993. Αν θελει καποιος τον ηχο της ταδε παλιατζουρας, να το καταλαβω να μπλεξει. Να παει ομως σε αρχαιο μηχανημα επειδη θελει controller, τη στιγμη που με 4 κατομπαλα παιρνει το σωστο το ωραιο το προστυχο, αυτο ειναι παρανοια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση