gkourmoul1 Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2023 Και στα κομμάτια μου έτσι παίζω, αλλά μετά πιάνω το ψαλίδι... 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2023 Εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω γιατί να υπάρχει rhythm & lead κιθάρα όταν υπάρχουν πλήκτρα, και ιδιαίτερα όταν η μπάντα παίζει Deep Purple. Δώστε ένα (πολλά) ρεπό στον rhythm κιθαρίστα όταν τα κομμάτια έχουν πλήκτρα, και τέλος τα προβλήματα του τι να παίζει ποιος και που. Μιλάω εκ πείρας και σαν πληκτράς που έχω παίξει αυτά τα κομμάτια άπειρες φορές. 1 2 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2023 4 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω γιατί να υπάρχει rhythm & lead κιθάρα όταν υπάρχουν πλήκτρα, και ιδιαίτερα όταν η μπάντα παίζει Deep Purple. Δώστε ένα (πολλά) ρεπό στον rhythm κιθαρίστα όταν τα κομμάτια έχουν πλήκτρα, και τέλος τα προβλήματα του τι να παίζει ποιος και που. Μιλάω εκ πείρας και σαν πληκτράς που έχω παίξει αυτά τα κομμάτια άπειρες φορές. Τα κομμάτια πλήκτρα έχουν. Πληκτρά δεν έχουμε. Εδω παίζει απλά ακορντα ένας κιθαρίστας. Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2023 12 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε Τα κομμάτια πλήκτρα έχουν. Πληκτρά δεν έχουμε. Εδω παίζει απλά ακορντα ένας κιθαρίστας. Που τα παίζει αυτά τα ακόρντα? Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2023 Σε πλήκτρα. Πλήκτρα έχουμε. Πληκτρά δεν έχουμε.... 2 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, gkourmoul1 είπε Πλήκτρα έχουμε. Πληκτρά δεν έχουμε.... Έτσι νόμιζα κι εγώ πριν αγοράσω Hammond. Μετά την αγορά, κατάλαβα ότι η σωστή φράση ήταν "πληκτρά έχουμε, πλήκτρα δεν έχουμε..." 2 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2023 ΠΛΗΚΤΡΑ ΕΧΟΥΜΕ, ΠΛΗΚΤΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΜΑΣ ΤΟ ΧΑΛΙ 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2023 Ένα ηλεκτρικό πιάνο είναι, με 7-8 βασικούς ήχους... Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε Ένα ηλεκτρικό πιάνο είναι, με 7-8 βασικούς ήχους... Κατάλαβα....Ε άντε δώστε εκεί €1,8Κ να πάρετε ένα Hammond XK1c να πάει στο διάολο να πάει... Κι αν, στην σπάνια περίπτωση που δεν έχετε €1,8Κ, ρίξτε ένα pm στον Dim από πάνω, ακούγεται ότι δίνει το Hammond SK2 του στα €500.... Επεξεργασμένο 21 Νοεμβρίου 2023 από Waterfall-K 2 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2023 το αλλάζω με SKX pro με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση