fusiongtr Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Δεν παθαίνει τίποτα λέμε, θα το βγάλει στο μπαλκόνι για 2-3 μέρες και τέλος... Ναι, αλλά θα χαλάσει ο ήχος λέμε. 120 για δύο μικρά διακοσμητικά από noname ξύλο ... Ε ρε κιθαρίστες που σας χρειάζονται .... Επεξεργασμένο 29 Νοεμβρίου 2023 από fusiongtr Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Το hydrasynth ειναι wavetable ψηφιακο. Συνεπως, ξυλονθα βαλεις μαονι στα πλαινα, να ερθει ο ηχος να γλυκανει, να γινει smooth ζεστο να ισορροπησει. Μην τυχον και βαλεις κελεμπεκι, θα ξυριζει μετα το οργανο. edit: Fusion βλεπω τα μεγαλα πνευματα συναντωνται Επεξεργασμένο 29 Νοεμβρίου 2023 από manosx 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, manosx είπε Το hydrasynth ειναι wavetable ψηφιακο. Συνεπως, ξυλονθα βαλεις μαονι στα πλαινα, να ερθει ο ηχος να γλυκαναι, να γινει smooth ζεστον να ισορροπησει. Μην τυχον και βαλεις κελεμπεκι, θα ξυριζει μετα το οργανο. A γεια σου 1 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, manosx είπε Το hydrasynth ειναι wavetable ψηφιακο. Συνεπως, ξυλονθα βαλεις μαονι στα πλαινα, να ερθει ο ηχος να γλυκαναι, να γινει smooth ζεστον να ισορροπησει. Μην τυχον και βαλεις κελεμπεκι, θα ξυριζει μετα το οργανο. Α γεια σου ρε Μάνο, πες τα εσύ γιατί εμένα δεν με ακούνε. Άμα βάλει ash, θα πρέπει να πάρει και μια τέτοια μετά όταν πάει να το σηκώσει. 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, fusiongtr είπε Α γεια σου ρε Μάνο, πες τα εσύ γιατί εμένα δεν με ακούνε. Άμα βάλει ash, θα πρέπει να πάρει και μια τέτοια μετά όταν πάει να το σηκώσει. Δεν παιζει να εγραφες α γεια σου την ιδια στιγμη.... 2 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2023 Και οσο θυμαμαι το τι σφαγειο γινοταν, το τι αιμα κυλουσε στο φορουμ, για το ποσο επηρεαζει τον ηχο της κιθαρας το τι ξυλο ειναι η φλουδα της ταστιερας. Πιο πιθανο μου φαινεται να επηρεασει το synth Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, vrasidas27 είπε Δεν παιζει να εγραφες α γεια σου την ιδια στιγμη.... Όχι απλά παίζει ... Ισχύει κιόλας. 1 λεπτό πριν, manosx είπε Και οσο θυμαμαι το τι σφαγειο γινοταν, το τι αιμα κυλουσε στο φορουμ, για το ποσο επηρεαζει τον ηχο της κιθαρας το τι ξυλο ειναι η φλουδα της ταστιερας. Πιο πιθανο μου φαινεται να επηρεασει το synth Εγώ πάντως είμαι ξυλολάτρης, και αντίθετος στους ξυλομάχους. 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, fusiongtr είπε Όχι απλά παίζει ... Ισχύει κιόλας. Εγώ πάντως είμαι ξυλολάτρης, και αντίθετος στους ξυλομάχους. Για αυτο γραφουμε τα ιδια Κ εγω αντιθετος με τους ξυλομαχους ειμαι Ο Μανος ειναι πληκτρας/κιθαριστας οποτε του το συγχωραμε 1 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-Πάνος Χελιδόνης Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2023 Ήταν πρόσφατα ένας φίλος μπουζουξής εδώ και μου πρότεινε να κολλήσω πάνω στα αλουμίνια μαύρη δερματίνη.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, Πάνος Χελιδόνης είπε Ήταν πρόσφατα ένας φίλος μπουζουξής εδώ και μου πρότεινε να κολλήσω πάνω στα αλουμίνια μαύρη δερματίνη.. Έξυπνο .. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση